- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам по какъв начин да призная чувствата си към нея !
Някой друг да сподели мнение ?
Е, може да има предвид, че иска да си споделяте всичко, т.е. да няма тайни помежду ви, общо взето както се предполага да са нещата м/у приятели.
Ти още ли се чудиш какво да правиш?![]()
да още се чудя, а и плюс това стана вече 1 месец се целуваме ....
Еми след като 1 месец вече се целувате, явно ходите. Не знам какво още го мислиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
shmatarok братле искам да и предложа по някакъв начин.... деазнам няма как да я питам ходим ли като се целуваме...![]()
Тоя пост ме накара да си спомня регистрацията от когато бях 6-ти клас.
Според мен работите отиват към friendzone. Действай докато можеш, защото според мен ако твърде много време си "най-добър приятел" нещо ми подсказва, че нещата няма да са същите. Не че аз имам огромен опит (дори аз нямам приятелка). Но пък мога да анализирам добре своите и грешките на другите.
Щом отсреща има споделени чувства... най-лесно ще е да и го кажеш насаме, разбира се не много шокиращо. Просто и кажи, че ти харесва да сте заедно и тогава я удари с чук в главата. Не... Изкажи си чувствата и ако тя започне да бяга тогава използвай чука. Просто опитай, не е слабост, а напротив - полезен опит и показва, че имаш куража. Смело с чука![]()
![]()