.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Погледни начина, по който говориш и ще разбереш защо у вас не те приемат на сериозно. Повярвай ми, останала си с някакви детски спомени от България, но ще бъдеш много разочарована, когато се прибереш. Хората, с които си общувала са се променили, не са същите, местата по които си ходила няма да са същите, 3 години са си доста време както за теб, така и за околните. Родителите ти са ти дали шанс, да пробваш нещо ново. След като те са отговорни за теб, те решават кое е по-добре за теб и за твоето бъдеще и поне за сега трябва да ги слушаш. В стрес си, понеже сама си набиваш глупости в главата и живееш в миналото. Самоубийството не е решение, само ще докараш проблеми на родителите си, а да не мислиш, че на тях всичко им е на ред.
    За 3 години толкова ли не си се запознала с хора там? Запиши се на някои след училищни дейности, опитай се да завързваш нови познати, изградиш ли си собствен кръг от хора, нещата ще се пооправят.
    Казвам ти го като човек, който живее извън България.

бтв в коя страна си?

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Погледни начина, по който говориш и ще разбереш защо у вас не те приемат на сериозно. Повярвай ми, останала си с някакви детски спомени от България, но ще бъдеш много разочарована, когато се прибереш. Хората, с които си общувала са се променили, не са същите, местата по които си ходила няма да са същите, 3 години са си доста време както за теб, така и за околните. Родителите ти са ти дали шанс, да пробваш нещо ново. След като те са отговорни за теб, те решават кое е по-добре за теб и за твоето бъдеще и поне за сега трябва да ги слушаш. В стрес си, понеже сама си набиваш глупости в главата и живееш в миналото. Самоубийството не е решение, само ще докараш проблеми на родителите си, а да не мислиш, че на тях всичко им е на ред. За 3 години толкова ли не си се запознала с хора там? Запиши се на някои след училищни дейности, опитай се да завързваш нови познати, изградиш ли си собствен кръг от хора, нещата ще се пооправят. Казвам ти го като човек, който живее извън България.
    Точно,точно,точно! На 100% си прав!

За 3 години толкова ли не си се запознала с хора там? Запиши се на някои след училищни дейности, опитай се да завързваш нови познати, изградиш ли си собствен кръг от хора, нещата ще се пооправят.
    Казвам ти го като човек, който живее извън България.

бтв в коя страна си?[/QUOTE]
    - В Канада съм.Запознах се с доста хора все пак от 3г. съм тук ,но не ми се и излиза безинтерестни са ми всички и всичко
    в таква дълбока депресия съм и не знам.. :/
    Прав си,че има неща които са се променили знам ,че България не е както преди,но не мога да свикна не си представям да стоя още няма да мога да издържа даже и на ваканция не ме пускат нямат ми доверие защото може би ще си остана там :д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Повярвай ми, останала си с някакви детски спомени от България, но ще бъдеш много разочарована, когато се прибереш.
    Глупости.
    Говориш все едно на всички, видиш ли, мечтата им е да живеят зад граница, където всичко е розово. Е да, ама не.

Авторке, нямаш избор в случая, ще трябва да стискаш зъби и да чакаш да станеш самостоятелна, за да се прибереш и без тяхното разрешение. А дотогава пък е възможно да си се адаптирала, колкото и невероятно да ти се вижда.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Глупости.
    Говориш все едно на всички, видиш ли, мечтата им е да живеят зад граница, където всичко е розово. Е да, ама не.

Авторке, нямаш избор в случая, ще трябва да стискаш зъби и да чакаш да станеш самостоятелна, за да се прибереш и без тяхното разрешение. А дотогава пък е възможно да си се адаптирала, колкото и невероятно да ти се вижда.
    Говорим за момиче, напуснало България на възраст 13, от тогава доколкото разбирам не се е прибирала. Колко точни мислиш са спомените и?
    И не говорим да и е мечта, та тя дори отказва да се опита, от къде знае, че няма да и хареса. Седи и се самосъжалява през цялото време, вместо да се стегне и поне да направи някакви опити да се внедри. Скучни и били, нямала желание, ами ок ама докато не направи 18, не решава тя, така че най-добре да се възползва от ситуацията, я която е. Нито е първата, няма и да е последната, но колко реално от тези мрънкащите зад граница си остават постоянно в България, след като се приберат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си