.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Unicredit Bulbank

Супер фен

Unicredit Bulbank

Блокирах си дебитната карта виза електрон, 3 пъти въведох грешен пин код , като опитвах да си спомня моя.Не знаех , че се блокира картата след 3 пъти грешен пин код.После се сетих за пин кода ама кво от туй.Казаха ми от уникредит , че начина е да ми преиздадат картата или нещо такова, не разбрах точно и ми счупиха чипа на картата, взеха ми 5 лева и след 8-10 дена ще ми е готова картата.Та искам да изтегля пари от тая карта , по какъв начин мога да изтегля парите?Извинявам се ако не е в правилния раздел, благодаря ви .

Мега фен
    Отиваш в банката и от касата. В ПИБ поне няма проблем, за уникредит не знам, но не виждам причина да не можеш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Отиваш в банката и от касата. В ПИБ поне няма проблем, за уникредит не знам, но не виждам причина да не можеш.
    Извинявам се за тъпия въпрос, ама къде е тая каса ,там дето се чака на опашка ли?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    да там

Мега фен
    Добре, с дебитна карта казваш че си - пари никога ли не си внасял ? Отиваш при какичката, която обикновено ти дава документчето, с което внасяш пари на касата и й казваш същото, което написа тук. И готово.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Добре, с дебитна карта казваш че си - пари никога ли не си внасял ? Отиваш при какичката, която обикновено ти дава документчето, с което внасяш пари на касата и й казваш същото, което написа тук. И готово.
    А да, мерси много.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    ама къде е тая каса ,там дето се чака на опашка ли?

-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си