Здравейте момиче съм на 15 и ще ви разкажа какво ми се случва последно време. Харесвам супер много едно момче - даже не знам дали е харесване или нещо повече. Просто .. не мога да заспя ако преди това не сме си писали. Всеки ден си говорим по скайпа и се чувствам добре, докато той не започне да ми разправя как е излизал с приятели, как имало някакви хубави момчета аз се опитвам да се сдържам и просто му казвам, че много се радвам като излиза и тем подобни. Споделих му някои неща за мен, за семейството ми т.н. а той каза ``да бе ОК, споко няма да кажа на никои `` мале щях да ревна по скайпа докато си говорихме. Кажете ми какво да правя опитвам се по какъв ли не начин да му го показвам. Щом си говорим и пишем всеки ден и той ми казва някакви мили неща пише ми в някой случай пръв - значи би трябвало да има поне някакъв минимален интерес. Докато си говорим само му звъни телефона и си орежда някакви срещи и аз полудявам. Мале не мога така кажете ме какво да правя - да му призная ли? или да продължавам така ? Мерси предварително