- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте. Снощи стана гафа , като презерватива се скъса , преди малко изпих Ескапел и искам да ви попитам ако утре си направя тест за бременност дали ще отчете точен резултат ?
Не...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Изчакай две седмици и тогава ще отчете дали си бременна. Впрочем тия тестове се правят, за да разбереш дали ВЕЧЕ си бременна, а не дали си.
Спокойно, пила си Ескапел навреме, не се панирай много. Направи си тест като искаш, хубаво, но се налага да изчакаш 2 седмици. Според мен всичко ще е наред.
Дано всичко да е наред ! По принцип трябва да ми дойде сега на 17ти този месец, дано да не закъснява много, че ще полудея ..![]()
Заради Ескапела или ще ти закъснее или ще подрани, няма да дойде точно когато го очакваш. Явно даже листовката не си прочела...
Листовката съм я прочела, а и освен това съм на писала ДАНО ДА НЕ МИ ЗАКЪСНЕЕ МНОГО .. ясно ми е че все пак ще закъснее![]()
Честито ще ставаш мама![]()
Пила си Ескапел, той си е свършил работата и не си бременна, но ако все пак държиш на теста, 2 седмици след акта, ако до тогава не ти е дошло.
Въпроса не е дали си бременна, а дали не си се заразила с нещо. Я спин, я друга болест.
До Авторката
Кои имена ти харесват най-много?..Мисли и за момче, и за момиче![]()