Първоначално написано от YoungBloodZ е как бе... аз и тоя дето създаде темата сме причината да имаш фен Тоооооооооооооооооооооооо олкова ми е благодарно...
Първоначално написано от YoungBloodZ любимата ми е thunderstruck и big gun И те не са зле kid rock слушал ли си?
Първоначално написано от Didko_Beats И те не са зле kid rock слушал ли си? нене аз не слушам много много такива неща слушам предимно dubstep и тук там ac/dc
Първоначално написано от Lilanda Минавам само да кажа... УМРЕТЕ В ТЕЖКИ МЪКИ ВЕ! Адски* Първоначално написано от YoungBloodZ питам сериозно? отговарям не-на-ебавка?
Първоначално написано от tori Тоооооооооооооооооооооооо олкова ми е благодарно... аз съм скромен... водиш ме на една вечеря и сме окей
Първоначално написано от tori Адски* отговарям не-на-ебавка? mi brao togava we koq ti e lubimata pesen
Аз станах по зле и от море от любов квай тая работа нИзнам
Първоначално написано от tori Аcki ,
Първоначално написано от YoungBloodZ аз съм скромен... водиш ме на една вечеря и сме окей Аха, ама съпруга ми е с нас.
YoungBloodZ и още нещо аватара ти с paint ли си го напрай ?
Първоначално написано от tori Аха, ама съпруга ми е с нас. стават нещастни случаи
Първоначално написано от Didko_Beats YoungBloodZ и още нещо аватара ти с paint ли си го напрай ? не аватара ми е от една фб страница
Първоначално написано от YoungBloodZ mi brao togava we koq ti e lubimata pesen Hells Bells <3
Първоначално написано от tori Аха, ама съпруга ми е с нас. No problem клиентът ми знае карате
Първоначално написано от YoungBloodZ стават нещастни случаи Аха, да.
Първоначално написано от Didko_Beats No problem клиентът ми знае карате Ахахахахааха.
На trollfaces ли ? щото знам една такава
Първоначално написано от Didko_Beats На trollfaces ли ? щото знам една такава ко ве
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от Didko_Beats На trollfaces ли ? щото знам една такава https://www.facebook.com/MecoPug?fref=ts
Ааа
твойта лий ?
не мойта и
Първоначално написано от Didko_Beats твойта лий ? ако въпроса е към мен- не не е моя тая страница
Първоначално написано от TrollFaace ко ве о.0 ти па от де са взе .........не нямах предвид теб пп;еми така е като само гледаш сиир
Първоначално написано от TrollFaace не мойта и Последно на кого е Смотаната страница
Правила