Набиха ми ужасно много комплекси относно външният ми вид . Отчаяна съм !!!
На 15 години съм , от София .
Мои познати ''приятели'' и други хора в последните месеци ми набиха ужасно много комплекси относно външният ми вид. Идеята на темата е това което публикувам е да ми кажете толкова ли е зле положението с външният ми вид като кача моя снимка . Не един път са ми казвали че имам много тънки и стиснати устни с които съм приличала на кукмявка и съм изглеждала злобна . Очите ми били малки и вдлъбнати , приличала съм на жаба с тях . Носът ми бил крив , широк спрямо лицето ми , ''направо NO COMMENT'' . При това ги чух една приятелка , по-голямата ми сестра , братовчедка ми , познати момчета просто говореха , че съм ''много грозна''..
Наскоро едно момиче ми каза ,че съм мнго хубава , класната ми също ми каза това всички останали не спират с отвратителните си комплекси.. Много съм тъжна , без никакво самочувствие, чувствам ,че всеки които ме гледа си казва ''много е грозна..'' . Знам , че ви звучи глупаво и незряло . Знам , че има много нещастни хора по-света с далеч по-сериозни проблеми от моите , но не мога да си ги избия от главата.. Моля без обиди ! )
Ето и снимка (не е много качествена , но нямам друга) Аз съм с розовата тениска :
file:///C:/Users/User/Pictures/1393679_578657812207420_2062099335_n.jpg