- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zadovolena
Zdraveite , iskam sex za po edna vecher no kak da go naprava? kak stava taka ako ne vsyaka to pone prez vecher da prava sex s poznati ili nepoznati? Skoro imah bas s moi priateli i priatelki s koito se sastezavahme na intimni snimki prez nostta i napravo me razbiha za edna sedmica prespah samo s dvama priatela a te na po vecher s tolkova kak go pravat kak stava taka? sTE VI POMOLA ZA SAVET. Kakvo da prava che da me zabelezat na ulicata i da me pokanat pone na kafe, mazete sa ogromni strahlivci i zalki mishki nikakvi obnoski i vnimanie, pone edna laza nemogat da izmislat i da sablaznat edno momiche. UZAS
Отиваш при някой и му предлагаш секс после това тръгва от уста на уста, всеки ще иска и ти ставаш курва?
Кажи им, че даваш в дупето и офертите сами ще завалят.
Welcome to the Jungle...
Ти утре училище нямаш ли, че си губиш времето тук да тролиш?
а?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ти искаш да ставаш курва, ама мъжете нямали обноски и внимание?
Че що да имат обноски, като ти и без обноски ще им вържеш?
Кюстендил ми е далеко… ^^ Жалко, ха-ха. ^^
Скапана гнусна курва от такива жени/момичета ми се драйфа! и да знаеш ти си жалката нямаш никво уважение към тялото си... такива като теб и приятелките ти сте 100%-вия образ на жена боклук.
П.П. Сажалявам просто не се сдаржах.
Много е лесно Мария ,особено за момичетата.Просто се облечи като курва ,дръж се като интелектуалка , .Голяма роля играе невербалната комуникация .Бъди в компания не с повече от две момичета.И работите ще си дойдат на мястото.В краен случай напиши на стената си във Фейсбук -Търся си момчета за секс
Моляте по-сериозно все пак сме в ПСИХОДИСПАНСЕР. Шегувам се грозновато е !
Има много сайтове 18 + качваш някоя гола снимка , обявяваш си цената и чакаш да ти предложи някой![]()
ама може да питаш Rabalka![]()
Отегчително.
" ne vsyaka to pone prez vecher da prava sex s poznati ili nepoznati? " Ем, може и допълнителни доходи да си докараш направо, защо пък не? С непознатите на редовна цена, с приятелите - на половин. Нямам думи..