.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

бедра тип 'круша' / бричове. помощ..

Бедрата са ми така от 7-8 месеца мисля..
    1)http://prikachi.com/images/170/6485170C.jpg
    2)http://prikachi.com/images/171/6485171A.jpg
    3)http://prikachi.com/images/172/6485172H.jpg
    4)http://prikachi.com/images/173/6485173d.jpg

Та, проблема ми е само там. 50 кг съм, 1,69 висока. От 3 години не съм тренирала спорт, (преди тренирах усилено и съм нямала проблем откъм структура) и чак сега ми изкочи проблема с уголемяването на бедрата, спрях газираното , хляб - само черен Вита, ям по-здравословно, тичам на кростренажор по 30 минути, 30 клякания/на ден . Тия дни ще почна и на бягаща пътечка по половин/1 час.Какви упражнения да правя? Какво ще ме посъветвате. От какво да се ограничавам?
    Последно редактирано от ayaa_ : 08-25-2013 на 19:34

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    на мен пък бедрата ми ти харесват

Голям фен
    Град
    София
    З: сладолед
    О: грозде
    СЗ: хамбургер с парче шунка и кашкавал
    В: грозде;горещ шоколад;питка със сусам

Та, здравословно, викаш?
    Queen of the Damned

е,в този ден съм прекалила бая, признавам, но не е всеки ден така, гледам да се ограничавам от повечкото вреднотии.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Един вреден ден, един здравословен - няма да получиш никакъв резултат. Също и с 30 клякания на ден. По-добре 3 пъти в седмицата - през ден т.е., по 100 клякания. И да, храната си оправи - повече протеин, по-малко сладоледи, шоколади и тестени изделия.

Имаш уникално тяло,на мен ми харесва супер много и не виждам причина да отслабваш.По-добре започни някакъв спорт и тичай 3-4 пъти в седмицата,отделно може да правиш и някакви упражнения.Не ти трябва отслабване,а съвсем малко стягане.И пак,имаш страхотно тяло.

Нищо им няма на бедрата ти, според мене. На мене ми харесват.

И според мен са си съвсем наред краката ти. А бричове изобщо не виждам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Благодаря ви. А имате ли идея кое е по-качествено, кростренажор или бягаща пътечка?

Мега фен Аватара на strawberry88
    И на мен ми харесват бедрата ти!

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Ако очакваш някакво мнение от момче, на мен не ми харесват - май си по-широка в таза ли и аз не знам
    първата снимка се едно влизам в 90-те такова тяло вадиш снимка №3 добре, ти изглеждат бедрата и коремчето ;d и №4 също не отстъпва изглеждат така, сигурно заради позата къде си ги слепила

само с клякания у вас и горе-долу здравословна храна - не очаквай впечатляващи резултати

направи си карта в някой фитнес с някоя твоя приятелка (няма да направите мускули като на културустите, спокси) - направи си регистрация в bb-team и се храни колкото се може по-здравословно ..

аз съм ектоморф и трудно качвам мазно, но примерно като ям нещо сладко или някакъв Junk food и после в следващите 2-3 часа ми е някво гадно и се нервирам, че съм ял

ако имаш някакви въпроси, питай
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Я си помисли пак кое отличава жените от мъжете? И широк таз било грозно, бил си като в 90-те... Айде моля ти се. Няма нищо по-женствено от широкия таз, за съжаление аз само мога да си мечтая за това. Колко много се е променило представата за "красиво", жалко...

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    На първата снимка, защо бельото ти е до там вдигнато? :О Иначе краката са ти идеални, на мен ми харесват.

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^ Я си помисли пак кое отличава жените от мъжете? И широк таз било грозно, бил си като в 90-те... Айде моля ти се. Няма нищо по-женствено от широкия таз, за съжаление аз само мога да си мечтая за това. Колко много се е променило представата за "красиво", жалко...
    +1

екстра си, просто гледай да си поддържаш това тяло.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Баш на първата снимка ако си събере краката, бедрата ще и се търкат. И от към вътрешната страна има мазно и е отпуснато и външната на същата линия, което не знам дали на него казвате бричове. И нищо, че е 50кг - тя килограмите да не ги сменя, но определено плътта и' няма никакъв тонус.

п.п. Или и четирите снимки са на различни хора/ или от различен период. Защото имат разлика.

Град
    София де Жанейро
    Абе има и момчета къде са по-тесни в рамената, отколкото в гъза - виждал съм такива смешници

http://www.youtube.com/watch?v=A-EZEcZagIM - примерно на мен ми харесва, такова тяло за момиче
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    п.п. Или и четирите снимки са на различни хора/ или от различен период. Защото имат разлика.
    Това ми направи най-голямо впечатление
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Jaune

Стига бе. Аз пък си харесвам тесния ханш и му се радвам от все сърце. Има си предимства. :Д

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Абе има и момчета къде са по-тесни в рамената, отколкото в гъза - виждал съм такива смешници
    То, нали, ние сами си избираме структурата на тялото. Тъпо е да определяш кой е смешник по това.

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    То, нали, ние сами си избираме структурата на тялото. Тъпо е да определяш кой е смешник по това.
    Ако почне да тренира до 1-2 години ще промени тялото си доста за това има нещо като фитнес зала = да подобряваш тялото си

(като гледам форума всички ми се нервирате на моето мислене) ;d
    Азис - Хоп [music]

Естествено, че с трениране ще изглежда по-добре, но костната структура не се променя. Познавам момичета с широк шанш, които се опитват да отслабнат, въпреки че на килограми са си перфектно. При широкия шанш кокалът не може да го накараш да е по-тесен, примерно. Има ги и тези, които само мрънкат, че са дебели, обаче дефакто те имат само кокал там, а не мазнини.

Попринцип структурата ми не е такава. Просто доста съм се отпуснала и всичко ми се трупа в бедра/дупе. Никъде другаде откъм корем, краката надолу - нямам проблем.

Колкото до снимките: първата и последната са от последните 3 дни, останалите са преди месец.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Ако почне да тренира до 1-2 години ще промени тялото си доста за това има нещо като фитнес зала = да подобряваш тялото си

(като гледам форума всички ми се нервирате на моето мислене) ;d
    Не бой се не си единствен и на мене целият форум ми е набрал!
    Queen of the Damned

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ayaa_ Виж мнението
    Попринцип структурата ми не е такава. Просто доста съм се отпуснала и всичко ми се трупа в бедра/дупе. Никъде другаде откъм корем, краката надолу - нямам проблем.

Колкото до снимките: първата и последната са от последните 3 дни, останалите са преди месец.
    Ако тренираше с тежести, сега нямаше да го имаш тоя проблем!
    Queen of the Damned

кростренажора ще помогне ли в тая област? или да почвам на пътечка.
    нямам възможност за момента с тежести..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си