- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За мен проблем.
Здравейте. Проблемът е следния. Връзка. Напредване в отношенията. Омръзване. Тези 3 думи най-точно определят настоящата ми и миналите ми връзки. Колкото и да се стремя да запазя искрата не се получава. Хората ТВЪРДЕ много се привързват към мен. Не издържам. Не мога. Но когато не ме ебават също ми е много неприятно. Вероятно не зная какво искам от една връзка, но това може да се каже, че е единственото нещо, до тук в двадесет годишния ми живот, за което не знам какво искам. Винаги съм бил сигурен в избора си, знаел съм какво да сторя, как да го направя и така нататък. Засега знам само как да свалям и да ги оплитам към мен. Не знам как да се държа с тях когато отношенията се задълбочат и ми писват. Държа се с тях все едно са ми приятелки от стотици, дори хиляди години. Ще кажете "На 20 си, забавлявай се сега е времето.", но за мен не е точно така. Ще ви обясня защо. Досега нещата в живота ми са били почти идеално-фантастични, освен в любовта. Всичко, което съм искал съм постигнал, или се движа уверено към него. С момичетата също е така. Получавам вниманието им. Красив съм. Имам достатъчно добър вкус, често са ми го казвали. Не искам да говоря за финансовото ми състояние, защото то не е мое, а на родителите ми и УЖАСНО много се старая да се покажа такъв, какъвто съм без това, което са ми дали нашите (коли, пари, дискотеки), разбира се без дрехи, бижута и т.н не може. Възпитан съм безупречно. Отплеснах се, както и да е. Получавам вниманието им, но не получавам това което искам от един човек. Да ме обогати духовно, да ме допълва, да имаме ЕМОЦИОНАЛНА връзка, човек в чиито очи да мога да гледам и да виждам спокойствие и в мрачните ми моменти да мога с негова помощ да се измъкна. Това искам от една връзка, майната му на секса. Искам емоциите. Не се получава. Не мисля, че аз съм сбъркан, може би критериите ми са твърде високи, но искам някой добър колкото мен или по-добър от мен. Някой, който има необходимата обща култура, за да говорим както за Гойа и неговите картини, Шопенхауер и Ницше, Христо Ботев и Христо Смирненски, така и за по-простички неща - филми, музика, коли, компютри, сериали, времето, каквото се сетите. Не зная каква е целта на темата ми. По-скоро искам да разбера дали има и други като мен, самотни сред свои, които не знаят, кои път в любовта да поемат. И исках просто да споделяБлагодаря за вниманието!
Не търсиш на правилното място. Ако си студент не ги търси по дискотеките, а в университета, в библиотека, по музеи или по-такива места. Не където се събира цялата сган да си мерят на коя първа ще й се види сливата.
Момичетата, които четат имат въображение и ще имаш какво да си говориш с тях. Друг е въпроса дали ще могат да ти дадът тва, от което имаш нужда.. чисто емоционално. Движи се по такива места, където има най-голяма вероятност да срещнеш хора с твоите интереси.
Първоначално написано от antifashionshit
Често се случва просто да избираме хора, които са определен типаж и съответно след всеки следващ да не откриваме това, което търсим. Очевидно и при теб е така. В моя случай, проблемът до някъде се реши с по - голям от мен, може да опиташ и ти. Другия вариант е просто да изчакаш, все ще се появи от някъде.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти ако очакваш в дискотека да намериш нещо сериозно...
Искаш емоция, но пък момичетата се привързвали прекалено много. Напълно в реда на нещата си е в определен момент отношенията ви да напреднат.Помисли дали си готов за нещо, тогава го поискай.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Е, той човека не е казал никъде, че си хваща гаджетата от дискотеките. Но, ако е така, нищо чудно, че не му се получава да си намери достойна за него.
Авторе, преди да започнеш връзката с момичето се уверявай дали сте на еднакво равнище, а не след това да се оплакваш, че момичета, с които се захващаш нямат необходимата обща култура и нужната емоционалност.![]()
Като ви чета постчетата, изпълнени с клишета, оставам с впечатление, че свестните мацки не ходят на дискотека.
Че там е по-трудно да ги отсееш от цялата останала сган, по-трудно е, ама това вашето е просто смешно.
Едит:
Авторе, дефинирай ми "безупречно възпитание". Ей така ми се прииска да се заям заради това.
Плати си на курва. Колкото пъти искаш. Тва е което ти трябва. Прекалено нарцис си за нещо друго. Излез от филма че си възпитан.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
PinkPan7her, пак се оказа по-бърза.
Всъщност... далеч не се издразних само на вметката 'безупречно възпитание'; цялата тема ми идва в повече. Евентуално по-късно ще пиша още.
Дразнете се, няма лошо. Различни хора сме. Ами да възпитан съм всъщност във всички аспекти - толерантен съм, не оспорвам мнението на другите, уважавам безрезервно родителите си и подхождам с нужното уважение към всеки по-възрастен от мен. Не съм нагъл, избягвам спорове и използване на нарицателни. Може би съм нарцис, но това е породено от обективни причини. Смятам, че виждането ми за света и общата ми култура са на достатъчно високо ниво, заради периода, в който съм живял в чужбина (в повече от една държава), хобито ми да чета книги, не само фантастика, но и научни, философски и т.н. Посетил съм всички най-известни галерии в света, чета поезия, пиша поезия, пиша книги или поне се опитвам. Занимавам се с много други неща и постоянно се стремя да се осъвършенствам. Няма идеални хора, но аз вярвам, че ако се стараем достатъчно можем да се доближим поне малко към СОБСТВЕНИЯ си идеал. Това като отговор на въпроса ми защо гледам така на себе си.
Не, не е вярно, че не съм готов за връзка, просто не намирам възможността да споделя емоциите си с някого. За мен плътските изживявания не са от първостепенно значения, въпреки че не крия, че външния вид на половинката ми е важен за мен.
П.С. Не си търся приятелките по дискотеките, аз не съм такъв, като цяло не полагам огромни усилия и не ми е фикс идея, но просто резултатите не ми допадат.
Последно редактирано от OverDrive : 01-09-2014 на 15:53
OverDrive, проблемът ти според мен е в това, че търсиш идеал и съвършенство и искаш срещу теб да седи някой силен и борбен човек, от който търсиш упора, умеещ да те избавя от проблемите ти, както си личи от тези ти изречения:
това, което търсиш са типични мъжки качества и съжалявам, че ти го казвам, но ако наистина това очакваш от една жена по-добре смени ориентацията или си хвани някоя мъжкарана.Да ме обогати духовно, да ме допълва, да имаме ЕМОЦИОНАЛНА връзка, човек в чиито очи да мога да гледам и да виждам спокойствие и в мрачните ми моменти да мога с негова помощ да се измъкна.
Проблемът е гледната ти точка. Мислиш че си велик и всичко се върти около теб, въпреки че си поредната утайка. Не взимаш предвид факта, че има хиляди хора по-умни, по-богати и по-привлекателни от теб. Затова и нямаш нищо стойностно в живота, затова и не намираш стойностни партньори.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Замисли се над тоя коментар.
Ако нещата, които казваш, отвъд егото ти са истина, то с този интелект няма да имаш нужда да задаваш толкова глупав въпрос и то в тийн форум. Защо търсиш съвет от случайници във форум, като ти вече си велик.
Въпреки че е много слаба цялата история, ще ти кажа какво е решението, ако въобще имаш нужда от него, макар че точно този тип анонимно проявление на егото е доста интересно обяснено в психологията. Би трябвало да си запознат.
Решението е да не търсиш. Излизаш постоянно с нови хора. Щом си толкова харизматичен, значи няма да имаш проблеми с това да избираш измежду много. Накрая само ще те изпере отнякъде и няма да разбереш какво се случва.
Temet Nosce
벨야카