Здравейте. Проблемът е следния. Връзка. Напредване в отношенията. Омръзване. Тези 3 думи най-точно определят настоящата ми и миналите ми връзки. Колкото и да се стремя да запазя искрата не се получава. Хората ТВЪРДЕ много се привързват към мен. Не издържам. Не мога. Но когато не ме ебават също ми е много неприятно. Вероятно не зная какво искам от една връзка, но това може да се каже, че е единственото нещо, до тук в двадесет годишния ми живот, за което не знам какво искам. Винаги съм бил сигурен в избора си, знаел съм какво да сторя, как да го направя и така нататък. Засега знам само как да свалям и да ги оплитам към мен. Не знам как да се държа с тях когато отношенията се задълбочат и ми писват. Държа се с тях все едно са ми приятелки от стотици, дори хиляди години. Ще кажете "На 20 си, забавлявай се сега е времето.", но за мен не е точно така. Ще ви обясня защо. Досега нещата в живота ми са били почти идеално-фантастични, освен в любовта. Всичко, което съм искал съм постигнал, или се движа уверено към него. С момичетата също е така. Получавам вниманието им. Красив съм. Имам достатъчно добър вкус, често са ми го казвали. Не искам да говоря за финансовото ми състояние, защото то не е мое, а на родителите ми и УЖАСНО много се старая да се покажа такъв, какъвто съм без това, което са ми дали нашите (коли, пари, дискотеки), разбира се без дрехи, бижута и т.н не може. Възпитан съм безупречно. Отплеснах се, както и да е. Получавам вниманието им, но не получавам това което искам от един човек. Да ме обогати духовно, да ме допълва, да имаме ЕМОЦИОНАЛНА връзка, човек в чиито очи да мога да гледам и да виждам спокойствие и в мрачните ми моменти да мога с негова помощ да се измъкна. Това искам от една връзка, майната му на секса. Искам емоциите. Не се получава. Не мисля, че аз съм сбъркан, може би критериите ми са твърде високи, но искам някой добър колкото мен или по-добър от мен. Някой, който има необходимата обща култура, за да говорим както за Гойа и неговите картини, Шопенхауер и Ницше, Христо Ботев и Христо Смирненски, така и за по-простички неща - филми, музика, коли, компютри, сериали, времето, каквото се сетите. Не зная каква е целта на темата ми. По-скоро искам да разбера дали има и други като мен, самотни сред свои, които не знаят, кои път в любовта да поемат. И исках просто да споделя Благодаря за вниманието!