.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    ^^ тва ако го направиш ще си докараш главоболия.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    ^^ тва ако го направиш ще си докараш главоболия.
    Имах предвид да каже, че й липсва подаряването на цветя, а не това, че точно бившия ги е подарявал. Не се изразих правилно, вярно е...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Имах предвид да каже, че й липсва подаряването на цветя, а не това, че точно бившия ги е подарявал. Не се изразих правилно, вярно е...
    Разбирам, ама има вероятност той да разбере грешно и да почне да се чувства... де да знам някак тъпо/гадно/извратено. Да почне да си мисли глупости и т.н.

По-добре често да казва, че обожава цветя или както казаха да се спира да разглежда разни китки.
    Аз преди години просто така, без да целя нищо бяхме минали с тогавашното ми гадже покрай един храст Жасмин, а аз го обожавам и направих този коментар, колко хубаво мирише. И един ден като минавахме от там той ми скъса няколко цветчета.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си