.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ^ И точно тези жестове са ми били винаги... не непонятни, защото има красота в това, но не разбирам: той трябва да ти скъса (както в случая), а можеш и сама, ако искаш жасмин... Или цветята: аз ако съм една мацка, няма да се кефя да ми подаряват цветя, защото това са само цветя - вехнат, отиват по дяволите, всеки кретен подарява цветя, а това не гарантира, че обича, верен е или му пука за момичето. По-добре да се държи с мен като с човек, да ме обича, уважава, да ми е верен без 1 цвете да ми е подарил, отколкото да ми носи букет всеки ден, но 2 чАса преди това да е бил с някоя мастия или да е забивал колежка...

Overthinking time...
    Май си привърженик на тезата "Ако мъжът подарява цветя без причина, значи - причина все пак има". И аз мисля като теб за цветята, не ги харесвам особено, но самия жест е красив и бих го оценила. Стига обаче момчето само да се е сетило да се опита да ме зарадва. Иначе да, цветята са безполезни и вехнат. Обаче, това, че някой подарява цветя не значи обезателно, че е сгафил нещо. Нито пък, че ако НЕ подарява цветя е верен и добър. А относно това с късането - майка ми много харесва цветя, но според нея, ако найстина обичаш цветето, ще го оставиш да вирее, защото така ще му се радваш по-дълго.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Май си привърженик на тезата "Ако мъжът подарява цветя без причина, значи - причина все пак има". И аз мисля като теб за цветята, не ги харесвам особено, но самия жест е красив и бих го оценила. Стига обаче момчето само да се е сетило да се опита да ме зарадва. Иначе да, цветята са безполезни и вехнат. Обаче, това, че някой подарява цветя не значи обезателно, че е сгафил нещо. Нито пък, че ако НЕ подарява цветя е верен и добър. А относно това с късането - майка ми много харесва цветя, но според нея, ако найстина обичаш цветето, ще го оставиш да вирее, защото така ще му се радваш по-дълго.
    Не, не е задължително някой да е сгафил, за да подари цвете... Или нещо друго. Просто самото подаряване на цвете ми е странно. А относно това, което казва майка ти е напълно вярно! Съгласен съм изцяло с нея. Една бивша приятелка ми подари драцена, която още си гледам. А беше преди 3 години близо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си