- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Взело е да ми писва
Хаха този коментар направо ме разби, и всякакви представи за прилични отношения с някого. Но тук си права да, опитвам се да угодя на останалите повече, от колко на самия себе си. Като цяло аз винаги си се държа както бих се държал винаги, не си променям държанието пред определени хора и не ме притеснява да бъда себе си. Значи по-агресивен подход ще трябва да има от моя страна и ще стана малко "по-зает" и не винаги на разположение, защото явно за това ставам даденост. Такъв ми е характера, обичам да помагам и никога не бих отказал ако мога да направя нещо за някой, колкото и малко да е то.
Не е неприлично да правиш леки намеци или да пускаш "мръсни" шеги (нещо двусмислено, което да отключва мръсното им подсъзнание). За да не те приемат само като приятел тва е едно от най-важните неща в главите им да го има съмнението, предположението, че ти искаш да правиш секс с тях. На нас ни е супер трудно да си представим, че правим секс с някой, който сме приели "само като приятел". Не ти казвам да се държиш като разгонен пубер, а само да намекваш.
Иначе за другите неща си голям пич и ако се научиш да си малко тарикат ще имаш успех.
Колкото по-малко ти пука кво ще стане и кво ще си помислят ако..., толкова по-добре.
Последно редактирано от djipsito : 01-08-2014 на 23:53
Първоначално написано от antifashionshit
Радвам се, че има и други, на които да помага тая тема.
Трябва да се малко да се поуспокоя и отпусна отново значи. По принцип си ги пусках намеците (макар и много малко, явно трябва малко повече) ама както казах като се филмирах и изгубих почти всякакво чувство за хумор, най-вече "мръсното". Цялата тая тема с приятелките, хора с които някой излиза, иска да излиза и т.н. ми стана (макар да се пооправя положението сега) много противна и я избягвах. А относно това колко ми пука, ами на мен винаги ми е пукало и предполагам, че това няма как да го променя, но пък нямам проблеми с това убедително да се правя на шматка и да се правя, че ми е все тая. Пускам тази тактика в действие! Само да се появи възможност и съм пръв.
За сега деня се оформя доста готин - чувствам се добре, навън пече слънце, ако и пък взема да науча нещо за престоящите изпити грешка няма да имам.![]()