.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на trabi_bs

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

айде лиланда къде си що не нападаш , що уплаши

при куклите е

Мега фен Аватара на Lilanda
    Страха не е за мен.

Мълча си да не те излагам, 'щото нещо си в голяма грешка.

Бтл..За 24 часа малката стрелка на часовника минава два пъти през цифрата 5.. Това се учи в първи клас...

Dr. Gregory House

ами да ти явно си доста зле аз съм го написал явно

"може да мина през вечерта през несебър дори и да е 12 " кво значи тва че ще съм там след 12 вечерта , не след 12 наобед и също "ще те е страх вечер" аз не виждам от кога 5 следобед стана 5 вечер

давай изложи ме , аз обаче после ще кажа за теб и нека видим кой ще е по изложения

CLEVERBOT! Само това ще кажа.

Бтл..Никсън, кефи ме как се криеш зад гърба на хора, които до скоро хейтваше.

лина , кефи ме как като се скараш с гаджето ти след 15 дни , пак ще търсиш вниманието ми и как ще ми лазиш в краката

Точно така ще стане...

и както винаги се оказвам прав , пак ще се получи същата ситуация

има ли дори един флеик в една връзка , всичко е на разпад знам ги аз тия , скоро пак ще искаш да пием кафета ама тогава вместо мен ще пратя някой гърбав циганин на срещата тва заслужаваш ти , някой вмирисан мангал да те опипва толкова си евтина , колкото изгнил с бял мухъл портокал подхвърлен в коша ми за боклук

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    CLEVERBOT! Само това ще кажа.

Бтл..Никсън, кефи ме как се криеш зад гърба на хора, които до скоро хейтваше.
    аз много хора хейтвам,независимо дали са ми фр или не

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    и както винаги се оказвам прав , пак ще се получи същата ситуация

има ли дори един флеик в една връзка , всичко е на разпад знам ги аз тия , скоро пак ще искаш да пием кафета ама тогава вместо мен ще пратя някой гърбав циганин на срещата тва заслужаваш ти , някой вмирисан мангал да те опипва толкова си евтина , колкото изгнил с бял мухъл портокал подхвърлен в коша ми за боклук
    Дъа.

Жалко е, че си мислиш, че щях да изляза с теб.

Ще продължа да поствам гифа с Иронията докато някой хора с умствен капацитет на простреляно в главата диво прасе не се усетят за к'во става въпрос..

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Дъа.

Жалко е, че си мислиш, че щях да изляза с теб.
    интересно що беше готова да скокнеш веднага , ако ти бях звъннал щеше друго да казваш

в интерес на истината ти беше последното нещо в графика ми , в крайна сметка се получи добре понеже си малка мъстийка , която е много объркана и скоро пак ще плаче във форумчето аууу и ще се оплаква за чувствата си аууу

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    darknesswillfall не те познавам и не знам кой си АМА МЕ КЕФИШ НА МАКС МОМЧЕ!

Дъа.

Иронично жалките хора без личен живот аууу каква загуба за форума сте.Как ще оцелее той без васс ооо божеее ,форума е загубен без вашите гениални мнения

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Носферату майка, ти си тъп като гъз бе моето момче..
    Спамя гифа с иронията, защото тя те е иронизирала..
    Да скарали сме се, и тя е била объркана, случва се на всеки..
    ти като един загорял чекиджия си й писал веднага, щом се скарахме.. щом е малка мастийка, що си и звънял няколко пъти да я врънкаш да излезете? Толкова ли си загорял е майна.. нали си много опитния, красавец и около теб е пълно с жени Загорял мухльо.. ;д
    Само лаеш у фороня, заплашваш и лъжеш и си мислиш, че няма да те хванем.. Целия форум те прави на гъз, а ти си мислиш, че си нещо кой знае какво.. тъп си като гъз е тва е истината.. I Q-то ти е като на камък..
    Кучето което лае, не хапе .. има една приказка.. Смешник, ходиш с нек'во насрано крадено usp и ножчета спечелени от лъкибой и се мислиш за много вървежен..
    Ще ти кажа едно, ти си една утайка, без никакво самочувствие, за това избиваш комплекси тук и лъжеш като най-долния лайнар и боклук
    Не съм те заплашвал, че ще те бия, що лъжеш ся? Ма знам, че като ти звъннах насра и затвори.. за да имаш време да измислиш к'во да ми кажеш, смятай колко си жалък?
    Oт няколко месеца, провокираш всички потребители и те ти се дразнят, отначало изглеждаше правдоподобно, но сега виждам какъв лъжец и путка си в реалността, видя се с няколко човека и те те хулят като побъркани, а ти нищо не правиш.. Нали всеки, които те хулеше изчезваше а-у.. така разправяше.. божа кравичке, аз съм на 90 % сигурен, че работиш като общ работник или касиер в някой супермаркет.. и всички ти се подиграват, Я кажи що имаш толкова ниско самочувствие майна? Да не са те били като малък?
    Не можеш една ирония да хванеш, смятай колко си жалък.. и се силиш в Интернет.. йес бе!..
    Задклавиатурна нинджо..
    Ох, толкова си тъп, че даже забравих за к'во точно те храних, то има хиляди неща дет мога да кажа за теб..

Не ми отговаряй моля ти се, от постовете ти ми умират мозъчните клетки дет не се регенерират никога, просто коментарите ти са толкова тъпи, прости и просмукани от простотия, че трябва да те обесят за тях.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    интересно що беше готова да скокнеш веднага , ако ти бях звъннал щеше друго да казваш

в интерес на истината ти беше последното нещо в графика ми , в крайна сметка се получи добре понеже си малка мъстийка , която е много объркана и скоро пак ще плаче във форумчето аууу и ще се оплаква за чувствата си аууу
    http://troll.bg/pdata/t/l-7089.jpg

Май имаш нужда от картинки, за да схванеш.

Мега фен Аватара на tori
    Нали знаете онзи гиф със кучетата? Мързи ме сега да търся.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си