- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- baby__baby -> kefche.com
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Go drunk tori, you are home..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
тори ти си наква такава..................
Оф, ае аз ще лягам.. лека!
Dr. Gregory House
az dori ne sum q vijdal![]()
¥147%
Добре най накрая прасьо да седне и да напише нещо по дълго да има малко интрига. Тамън мислех да спирам да пиша във форума тъй като всички умекнаха![]()
Тва ще ми опраи деня , значи глей ся , ето почвам , дебела печурко![]()
Ей козя матко , писах и понеже мислех че изглежда свястна , вече видях че не е , аз в интерес на истината никъде не съм и давал никви намеци , беше просто разговор , ЛИХАЧАма мноо лесно те провокирах , да се ми обаждаш чак че съм ти закачал момичето което дори не е твое
Аз нали ти казах тръгнат ли скандалите почва оглеждането на други мъже от женска страна
![]()
Звънял съм и точно един път ве кииииииир мисииииииир простиииииииир кивгиииииир ииииииииир бастунирррррри казах че ако имам време ще и дам шанс да ме види
Не съм я врънкал и не съм и се молил , явно си толкова тъп че и слушаш глупостите. Виж как се лъжете между двамата и колко сте тъпи
Тя ти казала че аз случайно съм и намерил телефона , виж личното съобщение как доброволно се предава в ръцете ми
![]()
Кучето лае и не хапе тъй е , ай да напраим една форумна сбирка , организирам я по морето специално аз , нека да дойдат всички съфорумци , поканени са всичкиЩе организирам и ринг , там ще мога да ти покажа как не хапя
Обаче не моа да обещая че юмрука ми не хапе
Моето самочувствие ти никога няма да го имаш между другото щото си отхапан бастун , и не можеш да се справиш с една 15 годишна
кво остана за по зряла жена , аз съм излизал с много момичета от 25 до 30 ти такава никога няма да видиш топчо
![]()
Малумник затворих щото ми праиха татуировка , не чу ли звука от машинките еи мноо си прост бахти чеченеца брадясалГлей ся , умрял клерк , работя като касиер тъй е всеки го знае тва
Искаш ли да ти касирам канчето безплатно
![]()
Тва за сбирката остава като отворено предложение , заповядай , ще докарам и линейка да чака за тебелинейката ще е бургаска , а вътре вместо носилка ще им кажа да сложат вана с ЛАЙНА , да се повъргаляш вътре ти се възстановяваш единствено от калната баня в която си свикнал да плуваш в кюстендилското ти село , тъп киреч , нали тъй вееееееее прасьонгич
![]()
Толкова време ти отне да го измислиш... не съм впечатлен, и пак излъга..
100 prais tei be? ;( 100 лъжеш ся?
Dr. Gregory House
ot kude taz snimka be![]()
o4akvah snimki i moshtno hranene
razo4arovan sym
n00bs
Цветомире, поне да знаеше с кого точно се заяждаш и кого точно хулиш.
Жалко.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-09-2014 на 12:58
Dr. Gregory House