- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- baby__baby -> kefche.com
цветомир ли се казваш кво е тва име бе цветко , тъпа цветарко , що така събираш цветя ти си голяма женка еиииииии бахти бастуна изсъхнало листо , мноо си зле![]()
Големи форумни битки се разразяват в тази тема.
Иначе мисля,че за кучетата tori имаше впредвид това:
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Докторе не мога да заспя.
- Представете си, че взимате една пачка от 1000 лв. и броите, все ще заспите по някое време!
След седмица:
- Какво стана, помогна ли?
- Ами не. Броих, броих и все ги изкарвам 999 лв. Броя и пак броя, и пак и не мога да заспя от нерви, че ми липсва един лев.
Доктора:
- Май по добре да се върнем на конвенционални средства - ще броим овце!
След седмица. Човека още по нервен и разтревожен. Доктора пита:
- Какво стана, брои ли овцете?
- Мани мани. Броих, броих и като стигнах до последната овца тя ме погледна в очите и попита с човешки глас: „Абе какво стана с онея 1000 лева?”
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
поръчвай си ковчега и не се бъркай където не вони на твойте лайна http://vbox7.com/play:1a056e3ef3
Сега ли е момента, да ти се смея или да изчакам малко?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ихаа как сериозно си нападнал в другата тема когато ме нямаше , изчакай поне аз да се включа бе момче насране путкине пръднянеВиж ся, като ще хулиш мен, поне хули само мен, не нея.. боклук убит..
Виж се колко си тъп, мисълта ти не може да тече нормално.. то ясно де, к'во да кажа, от теб друго няма да стане освен кокошкар.. мухльо пропаднал.. Дори и Иван те вижда какъв си мухльо и как пропадаш всеки ден.. цял живот общак ще си..
Спамиш емотикончета, като носферату и така поста ти става по заплашителен ли или какво, не мога да разбера? Комплексар.. ;д
Тва злобата е доста гадно нещо дейба, отряза те Линка и ся я хулиш, ма иначе мишка... чехльо си ти..
Я постни снимка да те видим бе красавец.. И колата искам да ти я видим ,постни я..
да видим за какви "Възможности" става въпрос..
Нали си много нещо, ае.. чакаме.. ръб крив.. ;д
кой е тоя иван , някой дето се уплаши от колата ми литя не хапе споко
аз хапя , и ще захапя по носа с лакът
![]()
много са ми заплашителни мойте иконки , нормално хората да ти кефят и да подражават , нищо на тоя свят не е оригинално всеки копира от някого модел на подражание. твоят модел за подражание примерно е стоиката на баба ти докато сере и интелекта на манго джери от катуна който е разположен точно до вас![]()
и я кажи уууу яяяя кой е зарибявал лина , тая малка мазмантиикааз и видях снимки оня ден щях да повърна ве момче ми тя няма никва визия нито в лице нито в тяло никакви гърди няма тва е някъв ужас
прилича ми на момче малко , ще станете две момчета
![]()
я я кажи ква е твойта кола , бласкурникоп ти нямаш ходиш с автобус до несебър забраих
сори дано не съм та изложил , запартак
аз возя момичетата с г-клас , ти с кво ги возиш , с маршрутката или с автобуса , скаперник
толкова ли не можеш да отделиш 1000лв да си вземеш някъв автомобил , бахти цинцара неден , после ще момичето хойкало и що искала да се чука с мен
![]()
еи УТХАПАН БАНДУРнедей заплашва с бой щото като те видя ща увия с въже прикачено към кучешка каишка която ще е наложена върху мазния ти кирлясал врат неизминит от миналата година , и ща ритам и ще скачаш с подскоци ще си като атракция по центара на бургас , ще им кажа и на другите да те плюят и подритват да им напраим и на тях гусито , ся ясно ли е шпрегована клизмо
от тебе да не съм чул повече за да не свърша в путката на приятелката ти и след тва да ми оближе кура с езиче
вярвай ми има начини да я накарам да го напраи
![]()
Бих се заял, ма пак ще започнеш да лъжеш, а хич не ми се занимава, о господарю на форумните битки, повелителю на интернет двубоите, кралю на лъжата.
Dr. Gregory House
БТЛ като си толкоз мъж, да я хулиш Lilanda, що й звънеше.. и я караше да излизате, покани я на рд-то си.. а-у.. интернет чикибоец.. Путкопоклоник, е т'ва си ти.. чехльо..
Виж се колко си жалък, лъжльо комплексиран.. скрий се някъде.. и не ни занимавай повече.. Плъх..
Dr. Gregory House
брей тц тц мноо затапваш , огромен си насрах
аз когато я поканих и когато и звъннах не знаех че е толкова тъпа бекаиш намазан с лайна
сега мислиш ли си че ще искам да я видя малката мазмантиикалятото като я засека някъде из несебър ще и хвърля една кърпа и вакса за кола да ми пастира джипката за 5 лв
на нея ще и стане тъпо и ще се разреве , досущ както ти ревеш
и как станах чехльоя да видим какво е дефиницията за чехльо
ето - Чехльото е уникален хибрид между скопена мъжка медуза, двуанален червей и глухоням радиоприемник
значи ти си медуза щото си дебел и расплут дотука вярнодвуанален червей си и тва е вярно бахти
имаш два анала отзад поемаш с единия а другия анал е на мястото на устата ти и затва смърди толкова като говориш
и са усукваш като червеи да оцеляваш на село
и глухоням приемник си ,не моиш да говориш затва заекваше по телефона
тъй че тва описание за тебе май се отнася , барбандук![]()
Пак лъжеш, що тъй ве?
Викаш не можеш да си напомпаш егото без една малка лъжа, а? Каниш рандъми от фороня на рождения си ден, ти приятели нямаш ли? То и аз няма да те търпя такъв лъжлив и наперен мухльо.. без покритие, сигурно мога да видя отражението си в мозъка ти, да не е полиран? Ае ходи лъжи някъде другаде, въздух под налягане.
Dr. Gregory House
Глей ся турски боздуган мислех да не ти отговарям щот си мноо тъп и сам си затапен ама реших да го напиша да ти се смеят хората , ето отговарям ти на всички въпроси пред всички без страх
Аз его няма нужда да си напомпвам , то вече е на 200 бара налягане , същото налягане генерира и пикочо половия ми път и спермата ми изхвърча през главата със скоростта на светлината , тъй че ако бях на твое място щях да пазя приятелката си далеч от мен![]()
Муаахаха
Приятели нямам никви , тва всеки го знае![]()
От форума поканих доста рандом да видя кои са насранки насранковци и кои не , и също кой има да отдели 20 лв за автобусен билет и кой има 2 лв в джобаДа ти кажа не останах разочарован
И още нещо , ако си гледал тийн комедии тъп пъпчив пубер такъв
Най големите партита стават точно така като дойдат рандом хора и се запознаеш с техни приятели и там нататъка , по 200 човека има по колежанските партита , бухал с лайняна оцапана накадка
![]()
Аз мога да организирам и контролирам парти от 200 човека без никъв проблем и няма да се спека щото имам лидерски качества , ти можеш да организираш и контролираш парти от майка ти баща ти баба ти вуйна ти и дядо ти и заспалата ти приятелка която като види какъв си кестен и в каква колиба живееш пак ще дойде да иска да и го турна по бургаскиТи ще се разплачеш и партито от трима ще се разпадне
![]()
между другото аз съм отворен тип към всякви новости затва бих те поканил и теб , обещавам да не те бия пред 100 човекаОбещавам ти да не си ми магаренцето ПИНЯТА , и обещавам да не те бия с кръгообразни ритници докато съм те провиснал с главата надолу и ти текат лайната
![]()
ся доволен ли си , ШКЕМБЕЛИOOOOOOOOмухххахахахах
Moar pliiz
Dr. Gregory House
що са насра кюфтекмай ти поналях тъй леко и подриска мухах бахти бахура
![]()
Просто ти се подигравам.. защото си меко казано жалък..
Dr. Gregory House