Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
Имах предвид, че ако изведнъж останеш сам-сама - без бащата, без брат или сестра, без майка ти и баща ти и няма никой, който да ти помага (дори и за да гледа детето докато ходиш на работа или да ходи на работа, докато ти гледаш детето) и видиш, че перспективата ти е да си самотна и безработна майка с 38лв детски и някакви смешни помощи - сама ще решиш, че не искаш да се подложиш на това..
Според мен, за да се отгледа 1 дете в България, са необходими минимум 50лв. на ден. Колко самотни майки ги вадят тези пари? Това определено би повлияло на решението ти.
Ако... ако... ако...
А ако бащата си е направил кефа един път, а после иска да го кара по живо, по здраво, а аз не искам да си разбъзиквам организма и искам това дете и имам възможност да го гледам? Трябва ли да го оставя да си прави той каквото иска или трябва да го гоня до дупка за издръжка? М?
Казах - има прекалено много променливи в сценария с аборта и всеки съди от собствената си камбанария. Но в крайна сметка, решението е винаги на жената, както и да го увърташ Дори да иска аборт заради безпаричие и невъзможност да го гледа, пак тя ще го реши.