.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Диета в даскало

Хора, помогнете ми ;д след празниците качих 2-3 кила и не мога да се понасям, а в даскало няма как да се храня здравословно. Другия вариант е, да си нося сандвичи, ама като се замисля и те не са никак здраводловни. Вие как пазите диети, докато ходите на училище? бтв ходя 1-2-3 пъти седмично на фитнес.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ми не яж. Като ядеш преди и след това ще издържиш часовете.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен Аватара на monroe999
    няма как... да, бе! носи си сандвичи, прави си ги с пълнозърнест хляб и примерно филе, кашкавал, такива неща
    можеш да си носиш и мандарини, портокали, банани, ябълки, каквито се сетиш плодове
    също и сурови ядки... бадеми и т.н.
    кисело мляко, можеш да си носиш да си добавяш някакво мюсли, йогурт също е добра идея
    всъщност можеш да си носиш каквото се сетиш
    и бтв един път седмично на фитнес май не е достатъчно... поне 2-3
    Последно редактирано от monroe999 : 01-07-2014 на 20:44

Кутия за храна и може да си носиш всичко. Салата и пържола например.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ами не яж в даскало. Аз в училище не ям нищо, даже не закусвам преди да изляза. Ям след часовете, вземам си парче пица ,или пък вкъщи като се прибера и обядвам :P

П.С - Не съм на диета.
    момиче!

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Кутия за храна и може да си носиш всичко. Салата и пържола например.
    Това !

Можеш да си готвиш много лесни за приготвяне неща или пък някой вкъщи да ти ги приготвя, готвеното ще бъде къде по-здравословно и няма да даваш пари за някакви боклуци, а можеш да си носиш и още много други неща, които по-нагоре вече ти ги изброиха.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Ми яж преди даскало и си сложи някой плод в чантата, някой бабан примерно. Недей гладува, защото това също не се отразява добре да организма.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И кой е казал, че е задължително да ядеш нещата от училище? Аз в училище си нося да ям плодове, сурови ядки, кисело мляко, в което слагам сушени плодове, мъфин, който сама съм направила от овесени ядки, кафява захар и ей такива по-диетични неща. :Д Има много варианти!

Как няма да яде на училище бе хора...Това са си 6 часа без никаква храна.Ще се прибере умряла от глад и ще се нахвърли на първото нещо,което види... Да не говорим за забавянето на метаболизма.
    Към авторката - като междинно ядене(както каза по горе) може да си носиш нещо от вас в кутия,няма значение какво.Друг вариант са ядките и сушени плодове,мляко,варени яйца,плодове.Идеи колкото искаш стига да ти се занимава и да си сериозна Успех

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    няма как... да, бе! носи си сандвичи, прави си ги с пълнозърнест хляб и примерно филе, кашкавал, такива неща
    можеш да си носиш и мандарини, портокали, банани, ябълки, каквито се сетиш плодове
    също и сурови ядки... бадеми и т.н.
    кисело мляко, можеш да си носиш да си добавяш някакво мюсли, йогурт също е добра идея
    всъщност можеш да си носиш каквото се сетиш
    и бтв един път седмично на фитнес май не е достатъчно... поне 2-3
    Това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си