.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Accee
    Guest

Unhappy Кървене след секс

Прегледах няколко теми тук,относно въпросът ми..но и така не беше зададен точния въпрос за да търся къквто и да е било отговор който ме интересува..Преди седмица когато правих секс с приятелят ми,започна леко кървене което беше тъмно на цвят..това продължи още няколко дни като цвета му постоянно се менеше ту беше бледо розово,ту тъмно..това ме притесни но не обърнах голямо внимание тъй като беше слабо..Преди 3 дни отново правихме секс или по скоро се опитахме ..този път още при самият акт аз прокървих..Спряхме веднага! Помислихме че е ми е дошло,но има още половин месец до точните 28 дни,а на мен дори винаги ми закъснява..Днес е третия ден в който продължавам да имам течение примесено с кръв..Съвсем леко но го има все едно бяло течение но кърваво.Не сме пробвали оттогава но и засега съм достатъчно наплашена.Имате ли някакви идеи дали е било инцидентно или е за гинеколог.? Очаквам отговор моля Ви

Гинеколог,но все пак бъди сигурна ,че всичко е наред ! Просто иди на профилактика,няма място за притеснение

Голям фен Аватара на Vivitu483
    И при мен има такова кървене, което продължава няколко дни вече...

Accee
    Guest
    Благодаря,дано!

Accee
    Guest
    Възможно ли е да има раничка..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Да, може и раничка да е, но при всички случаи, каквото и да е трябва да отидеш на гинеколог.

Мега фен Аватара на babity
    Сигурно си се попротрила на някое изнежено от обезкосмяването място, но е хубаво да отидеш да те погледне чичко доктор...

Супер фен Аватара на djipsito
    Възможно е и да ти е дошло. По принцип нормална ли ти е менструацията ?
    От скоро ли не си девствена ?

Иди на гинеколог, да ти прегледат яйчниците.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Мисля, че е раничка от самото търкане, но също може да се получи от обезкосмяване или пък ако си със твърде тесни прашки и дънки.
    Последно редактирано от kaRamella : 01-11-2014 на 11:02

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да си се протрила отиди на гинеколог той най-добре ще ти каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си