- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежка съдба..
Мерси много за съветите, така ще направя.
Здравейте отново, пак съм аз и отново реших да драсна някой друг ред в тази моя тема, която от време на време мисля да ъпдейтвам. За сега отново няма нищо интересно относно моят "проблем" с намирането на момиче, с което да имам връзка, но наскоро ми хрумна нещо в главата, тъй като някой от тук бе споменал, че любовта може да е пред очите ни, а ние да не я виждаме..
Та, преди години с едно момиче много се харесвахме, а-у всичко беше перфектно, но поради една или друга причина не се стигна до връзка и от тогава не съм имал контакт с нея, но съм я виждал из града, дори и в нейното училище, когато съм ходил, но тя сякаш не ме помни.. А тя е страшно хубаво момиче и мисля, че може все още да си ме харесва.. Тази вечер исках приятелство във FB на нейната приятелка, с която са почти неразделни (понеже момичето, за което става въпрос, няма фейсбук, колкото и странно да е..), тя ме прие и се чудя дали да я поразпитам за въпросното момиче, тоест тя да я пита дали ме помни и евентуално някой път, ако искат да излезем, макар и тримата? Нещо такова да се получи, да завържа отново някакъв контакт с нея, защото като няма фейсбук и е трудно да я открия, въпреки че е от моя град, но като че ли не ме помни, защото като ме види някой път по центъра примерно и изобщо не ме отразява.. какво мислите за една подобна идея, дали би имала някакъв успех, защото от скоро това ми се върти в главата и мисля да задействам нещата, но реших все пак да драсна тук и да се допитам до вас - някакъв съвет все пак..![]()
Това дето го описваш може и да се получи... Това, което ми хрумва в момента е, че може би пак ще намериш причина, за да отидеш до училището й, да кажем да видиш друг познат,приятел и ако я видиш, просто да я заговориш? Или пък следващия път, като я видиш в центъра- поздрави я, заговори я![]()
А също друг съвет е преди да търсиш връзка, да търсиш любов, научи малко повече да разбираш себе си, развивай личността си и качествата си, отколкото да се фокусираш върху това да си с някого само заради "напредналата" възраст, за да не си сам, за да не си единствения сред приятелите си без връзка. Колкото по-добре разбираш себе си, толкова по-добре би успял да споделиш личността си с някой друг.
Успееех!![]()
Първоначално написано от TEJKASYDBA
Последно харесва ли те или не те помни?Първоначално написано от TEJKASYDBA
И такива неща с посредници са прекалено детински. Като ти харесва момичето, заговори я първи ти и виж какво ще стане, недей да чакаш на приятелките и да ти свършат работата.
Пак добре , аз скоро ще стана на 20 а все още не съм имал гадже , нито съм правил секс , не знам на кой му е по-тежка съдбата ... Радвай се на това , което имаш са казали хората( не че аз се радвам на нищото но .. )
Не винаги момичето на живота ни ще бъде в дискотеката, може да се окаже в библиотеката....
HollyGolightly, проблемът е там, че това момиче и се носи славата като к*рва из нашия град за това не храня големи надежди за нея, нито искам на момента да съм с нея, просто сега един вид разучавам това, което се е случило с нея през годините, когато не сме се виждали, понеже доооста хора из града казват как на всеки един правила свирки и т.н. и т.н. Иначе като питах нейната приятелка, тя каза, че и е казала, че ме помни, но нищо повече. Не съм я питал за други неща, защото просто не знам как да подходя. Не съм напълно уверен имено заради тези неща, които се приказват за нея, иначе до сега да съм отишъл в нейното училище и така..
Rumsito10, в нашия град има много дребна библиотека, а и да си призная, не съм от хората, които четат редовно книги или нещо подобно. Струва ми се, че времената, когато хората са откривали половинките си на тези места, са отминали.