.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мерси много за съветите, така ще направя.

Здравейте отново, пак съм аз и отново реших да драсна някой друг ред в тази моя тема, която от време на време мисля да ъпдейтвам. За сега отново няма нищо интересно относно моят "проблем" с намирането на момиче, с което да имам връзка, но наскоро ми хрумна нещо в главата, тъй като някой от тук бе споменал, че любовта може да е пред очите ни, а ние да не я виждаме..

Та, преди години с едно момиче много се харесвахме, а-у всичко беше перфектно, но поради една или друга причина не се стигна до връзка и от тогава не съм имал контакт с нея, но съм я виждал из града, дори и в нейното училище, когато съм ходил, но тя сякаш не ме помни.. А тя е страшно хубаво момиче и мисля, че може все още да си ме харесва.. Тази вечер исках приятелство във FB на нейната приятелка, с която са почти неразделни (понеже момичето, за което става въпрос, няма фейсбук, колкото и странно да е..), тя ме прие и се чудя дали да я поразпитам за въпросното момиче, тоест тя да я пита дали ме помни и евентуално някой път, ако искат да излезем, макар и тримата? Нещо такова да се получи, да завържа отново някакъв контакт с нея, защото като няма фейсбук и е трудно да я открия, въпреки че е от моя град, но като че ли не ме помни, защото като ме види някой път по центъра примерно и изобщо не ме отразява.. какво мислите за една подобна идея, дали би имала някакъв успех, защото от скоро това ми се върти в главата и мисля да задействам нещата, но реших все пак да драсна тук и да се допитам до вас - някакъв съвет все пак..

Това дето го описваш може и да се получи... Това, което ми хрумва в момента е, че може би пак ще намериш причина, за да отидеш до училището й, да кажем да видиш друг познат,приятел и ако я видиш, просто да я заговориш? Или пък следващия път, като я видиш в центъра- поздрави я, заговори я

А също друг съвет е преди да търсиш връзка, да търсиш любов, научи малко повече да разбираш себе си, развивай личността си и качествата си, отколкото да се фокусираш върху това да си с някого само заради "напредналата" възраст, за да не си сам, за да не си единствения сред приятелите си без връзка. Колкото по-добре разбираш себе си, толкова по-добре би успял да споделиш личността си с някой друг.

Успееех!

Цитирай Първоначално написано от TEJKASYDBA Виж мнението
    но тя сякаш не ме помни..
    Цитирай Първоначално написано от TEJKASYDBA
    мисля, че може все още да си ме харесва..
    Цитирай Първоначално написано от TEJKASYDBA
    но като че ли не ме помни, защото като ме види някой път по центъра примерно и изобщо не ме отразява.
    Последно харесва ли те или не те помни?
    И такива неща с посредници са прекалено детински. Като ти харесва момичето, заговори я първи ти и виж какво ще стане, недей да чакаш на приятелките и да ти свършат работата.

Пак добре , аз скоро ще стана на 20 а все още не съм имал гадже , нито съм правил секс , не знам на кой му е по-тежка съдбата ... Радвай се на това , което имаш са казали хората ( не че аз се радвам на нищото но .. )

Не винаги момичето на живота ни ще бъде в дискотеката, може да се окаже в библиотеката....

HollyGolightly, проблемът е там, че това момиче и се носи славата като к*рва из нашия град за това не храня големи надежди за нея, нито искам на момента да съм с нея, просто сега един вид разучавам това, което се е случило с нея през годините, когато не сме се виждали, понеже доооста хора из града казват как на всеки един правила свирки и т.н. и т.н. Иначе като питах нейната приятелка, тя каза, че и е казала, че ме помни, но нищо повече. Не съм я питал за други неща, защото просто не знам как да подходя. Не съм напълно уверен имено заради тези неща, които се приказват за нея, иначе до сега да съм отишъл в нейното училище и така..

Rumsito10, в нашия град има много дребна библиотека, а и да си призная, не съм от хората, които четат редовно книги или нещо подобно. Струва ми се, че времената, когато хората са откривали половинките си на тези места, са отминали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си