Проблемът е там, че не излизам всяка вечер с мисълта да намеря момиче до себе си, просто снощи реших да напиша тази тема, за да ви споделя, понеже знам, че форумът е за това. Излизам си съвсем нормално с количката (понякога пеша) с приятели, ходим на кафенце, на билярд, но винаги си правя някакви илюзии явно, че някое момиче ме харесва примерно и от това оставам малко разочарован.

Auriss, как по точно да се развия, както спомена и това с критериите ми е ясно, просто както казах не живея в някой голям град като София или Варна да речем, но все пак и тук има доста момичета, но не върви просто..

xXxPETYAxXx, не знам къде може да бъде проблема в мен, мисля, че съм изгладил почти всичко вътрешно и външно и се опитвам да постъпвам различно спрямо момичетата, с които общувам от време на време, а те не са много, повярвайте.

А иначе, както споменах, съм имал 3-4 връзки и то несериозни, но да си призная отдавна си нямах приятелка, преди декември месец да ме зареже поредната.. преди нея момичетата бяха малки и наистина не знаеха какво искат (то не че аз тогава съм бил голям), но с тази, която бяха до декември месец трупах някакви надежди и накрая пак останах разочарован, а уж момичето бе на същите годинки като мен. Не знам защо така се получава, но сякаш винаги момичетата ме използват, за да си намерят някой друг, по-добър от мен, така се случи и с тая (последната..). Лъжеше ме, не знам си какво и най-накрая ме заряза, заради друг. Не знам, просто не знам къде е проблема в мен, ако има такъв естествено, защото според мен, а и според моите приятели, не съм лошо момче, нито пък изглеждам зле..