.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Дали съм в цветна бременност ?

Така съвсем на кратко ще го карам защото и без това много ми дойде наведнъж това.
    Пийнахме много тези дни което доведе до спиране на цикъла ми(не знам само на мен ли ми се случва когато пия и да ми спре цикъла) , правихме секс , той свърши в мен , пих ескапел и получих страничните ефекти които бяха написани на листовката. Обаче след 4/5 дена отново ми тече кръв и съвсем съм се паникьосала....даже не мога да повярвам че пиша тема тук и моля за отговори о.О Изплашена съм и не знам...според вас как да реагирам ? Какво да си мисля ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Защо повечето действате толкова безотговорно(абе, направо малоумно) покрай празниците?

От Ескапела е най-вероятно това кървене.

Защото сме тъпи и безотговорни и разбираме грешката си чак когато белата стане.

Между другото аптекарката ми се подиграваше с думите "новогодишното чудо е станало "... :d

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мене не си бременна а тва е страничен ефект от Ескапела

Цитирай Първоначално написано от nasnedogonyat Виж мнението

Между другото аптекарката ми се подиграваше с думите "новогодишното чудо е станало "... :d
    Ако някой посмее да ми говори толкова селски и непремерено ще му покажа сходни обноски с тупаник в лицето.

И тук идва интересен въпрос - ебат те пияна, празнят се в теб, почти те забременяват, гаврят те дори в аптеката...А ти къде блееш междувременно? Или се кефиш?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Защо повечето действате толкова безотговорно(абе, направо малоумно) покрай празниците?
    Аз затова съм се отдал на аскетизъм. Че от Новогодишната баница първия ми късмет беше "бебе".
    Welcome to the Jungle...

Колко трябва да продължи това кървене ?

Мега фен Аватара на tori
    В зелена бременност си, сорЕ.

Стига сте я упреквали, кой знае вие какви сте малоумници, ама като сте я хванали на мушка дай да и трием сол на главата, а? Ескапел не е толкова вредно хапче... това са думите на гинеколози.
    просто не го пий повече от два пъти в годината и гледай да е през много месеци. А най - добре е да си го пила максимум в пъти в живота си, до 3 пъти.

след хапчето ще ти кърви няколко дни после ще ти дойде цикъла до към 45 дни и ще си ок...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Ти май си голяма фенка на Ескапела. Когато нещо е глупаво, то НЕ ТРЯБВА да се поущрява, никой не я упреква за лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си