.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Lightbulb 7-ми клас-гр.София

Кой за къде се е насочил?

Хм, май аз ще кандидатствам за 2 АЕГ.

и аз така мисля пиши ми на лично

164 ГПИЕ. Но не се знае какво ще се случи,може и да поискам другаде ;д

Аз не съм от София ,но ще се местя там лятото , та решила съм 1АЕГ. Някой ако знае може ли да ми каже долу горе какво е положението там

Цитирай Първоначално написано от whynotvassy Виж мнението
    Аз не съм от София ,но ще се местя там лятото , та решила съм 1АЕГ. Някой ако знае може ли да ми каже долу горе какво е положението там
    Аз бях на пробен изпит там и сградата не е перфектна, но все пак е доста стара. Аз се колебая между 1-ва и 2-ра аег, повечето ми препоръчват 2-ра, защото обучението било на ниво, а пък в 1-ва е западнало напоследък. А също така 1-ва ми е по-близко и е на страхотно място ( не знам защо, но много ми харесва къде се намирa ) , та чакам някой от 1-ва да пише

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Аз също съм се насочил към първа, вие си ходете във 2-ра да няма конкуренция :дд

Цитирай Първоначално написано от Bilyanna Виж мнението
    Аз бях на пробен изпит там и сградата не е перфектна, но все пак е доста стара. Аз се колебая между 1-ва и 2-ра аег, повечето ми препоръчват 2-ра, защото обучението било на ниво, а пък в 1-ва е западнало напоследък. А също така 1-ва ми е по-близко и е на страхотно място ( не знам защо, но много ми харесва къде се намирa ) , та чакам някой от 1-ва да пише
    На мен също много ми харесва мястото,а и не до всяко училище има парк.Също така в 1ва има много клубове..Аз предпочитам 1ва пред 2ра

А МГ-то в София как е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си