- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Що е Волен и има ли почва у нас ?
^епа то да си циганин е божия благословия направо, ти не знаеше ли ?
В някоя барака живееш ; в собствената си държава работа не мо'еш си намери, 'щото всеки те гледа накриво ; по цял ден скиташ да събираш боклуци да носиш на вторични суровини за жълти стотинки ; имаш милион и едно деца 'щото никой не те е научил презерватив к'во е , а си дочул от айшето, че ще ти изсъхне патката ако го нахлузиш, та толко ти и разбира главата и си пецкаш. Пък образование ехее къде - ваш'те са кухи на пробита дамаждана, познати и приятели до 1 са абсолютни лузъри, па ти на училище си тръгнал да ходиш ЛОЛ беги от тука
Не зацепвам к'ъв ви е тоя зор с толкова злоба да подхождате, пък после били с промити мозъци хората.
Прости хейтъри, ей. Яко прости. Добре че са мангалите и турците, че иначе нз - сигурно политиците щеше да се наложи да хейтвате.
ДИМИТАТ И АУРИС ДА ВИ 3БА ИМАЛИ СТЕ ЕДНАКВИ АВАТАРИ.
ми той малкия толкова ми се възхищава, че и аватара реши да ми копира
кво ми казваш сега, че АТАКА ще ни сплоти като народ, че ще намери ПЕТРОЛ И ДИАМАНТИ от недрата на Перник и ще предложи на сиганите аутопия и рай, ако вземат лист и химикал ИЛИ ще накара българите да се жертваме в името на интеграцията им..
Едно е да спреш подпомагането на циганите с парични средства... друго е да решиш проблема с тях..
ма защо трябва да се сплотяват?
няма нужда от сплотяване
има нужда от еднакво прилагане на закони, права и задължения за всеки гражданин на България
и както каза Цацаров тази вечер (и което ме впечатли): "Не може някой да размахва някаква депутатска карта и да очаква всеки униформен да го обслужва". И да му целува краката, бих добавила.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Някаде да съм споменал че трябва да се работи за сплотяване на българи, цигани и турци? Много ясно казах че трябва да се работи за ограничаване на свободията при цигани и турци. Защото каквото и да говорите в една дължава както се използват правата на гражданина така трябва и да спазваш задълженията които имаш. Когато малцинствата не спасват нормите и порядките в държавата им се спира кранчето и готово. Няма каквода правят.
Чак ви се чудя как може да ми казвате че трябва да приемем исляма. СРАМ нямате ли? Минали са векове в които нашите предци са се борили да запазят християнската си религия и са били избивани за това. От кого ли от турци към които сега искате да сме толерантни и всеки несъгласен с това е обявяван за расист и ксенофоб. Напрово ми е тъжно като виждам какво мислене имате. Жално ми е за обществото което се задава.
Последно редактирано от SNikolov_Rugby : 01-10-2014 на 03:51
Не мисля, че някоя държава от Европа може да се сравнява с Швейцария.
През 80-те години, когато са навлезли наркотиците е нарастнал броя на наркоманите, от там кражбите. Правителството решава да отвори специални центрове, които да им раздава контролирани количества чист продукт, така намаля броя на болните със спин и броя на кражбите.
И другото което е, те не са в ЕС.
n00bs
Както през комунизма много добре са сплотявали правата на циганите и виж до какво са ги довели днес! Кажи,че искаш една диктатура и да се свършва.
А пък за турците направо ме уби.
Какво ти пречат точно пък турците? Които в повечето пъти са по-интелигенти и добри приятели отколкото българите?
Историята ли? Че ти тогава мрази всички - и руснаците включително,когато ни ,,освобождават'' , за да ни завземат , и себе си най-вече, когато си рязал крака и ръце на хиляди нации по време на Сименовото царуване.
А пък в това ,,турско робство ,, особено към края на 18 век - въобще не е приличало на робство. Българските и турските граждани са си живеели в империята с много общи права. Чорбаджиите - българи търговци са били толкова много. Не случайно по-късно са предавали българските революционери.
Та така. Никой не ми пречи - стига да спазва правата на държавата и законите.
Когато стигнеш до там, да забраниш на някой да говори на родния си език и да си изповядва религията - показваш само слабостта си пред него. Същия тиранин ставаш.
И аз не искам толкова цигани и турци.. и аз не искам българите да се изчезват, ама това не зависи от нас. А някои опити и методи за справянето с тях - може да бъдат катастрофални . Така че бъди жив и здрав, ама не се чуди защо АТАКА е на последно място винаги по гласуване, а на такива като Боян Расате всички са смеят.
Последно редактирано от klimatronik : 01-10-2014 на 07:41
Това. С едно допълнение. И ще цитирам директно Конституцията:
Чл. 3.
Официалният език в републиката е българският.
Чл. 36.
(1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.
(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.
Чл. 6
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
Чл. 13.
(1) Вероизповеданията са свободни.
(2) Религиозните институции са отделени от държавата.
(3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.
(4) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.
Чл. 37.
(1) Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на вероизповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними. Държавата съдейства за поддържане на търпимост и уважение между вярващите от различните вероизповедания, както и между вярващи и невярващи.
Нужно ли е да го синтезирам или разбирате?
Последно редактирано от LadyDi : 01-10-2014 на 07:57
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://www.duma.bg/node/67327
http://alterinformation.wordpress.co.../889104010494/
бтв мите, мите напомняш ми на Makenzi97 с троленето, но има още много хляб да ядеш хаха![]()
Това с религиите е пълната простотия... Да не говорим, че има българи, изповядващи исляма, които нямат НИЩО общо с турците и турския произход. Ако ще трябва да се забраняват религии, то аз си ЗА да се забранят всички, включително християнството.
Циганите са си друга бира... От тая паплъч е ясно, че хора излизат много рядко и за това и европчаните ни ги върнаха против собствените си закони. Наистина не знам как би могъл да се реши проблемът, освен с кастрация или вълшебни душове...
Като цяло всичките в парламента са едни и същи тикви ,но тоя минава всякакви граници
Волен и всички други в парламента могат да ми го смучат.