.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    1. Кое според теб е различно мнение? Поради факта че аз изказвам моя собствена позиция, следва това че изразявам мнение.
    2. Кое по точно са национализирали че не разбрах? Не пиши неверни работи защото национализация е едно, плащане на държавен данък е съвсем друго. При първото единствен собственик е държавата, която покрива за своя сметка разходите при управлението, а второто е парична печалба влизаща в държавната хазна в зависимост от ползване на определена услуга или предмет който плаща всеки един гражданин.
    3. Много ми е интересно откаде всички сте сигурни че няма да изпълни нищо от обещаното до момента, като нито веднъж не е управлявал държавата до сега. Да не би да сте неоткрити таланти далечни роднини на баба Ванга?
    Значи трябва да даваме на всеки втори мърльо, позволяващ си да живее като през средновековието, да управлява държава?

Мега фен
    Абе да ви кажа. Бих предпочел Воленчо пред СерГЕЙ и Доган, при положение,че те изчезнат и имам резервен билет + 2 милиона сметка в банка на Хавай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си