.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Дразнете се, няма лошо. Различни хора сме. Ами да възпитан съм всъщност във всички аспекти - толерантен съм, не оспорвам мнението на другите, уважавам безрезервно родителите си и подхождам с нужното уважение към всеки по-възрастен от мен. Не съм нагъл, избягвам спорове и използване на нарицателни. Може би съм нарцис, но това е породено от обективни причини. Смятам, че виждането ми за света и общата ми култура са на достатъчно високо ниво, заради периода, в който съм живял в чужбина (в повече от една държава), хобито ми да чета книги, не само фантастика, но и научни, философски и т.н. Посетил съм всички най-известни галерии в света, чета поезия, пиша поезия, пиша книги или поне се опитвам. Занимавам се с много други неща и постоянно се стремя да се осъвършенствам. Няма идеални хора, но аз вярвам, че ако се стараем достатъчно можем да се доближим поне малко към СОБСТВЕНИЯ си идеал. Това като отговор на въпроса ми защо гледам така на себе си.

Не, не е вярно, че не съм готов за връзка, просто не намирам възможността да споделя емоциите си с някого. За мен плътските изживявания не са от първостепенно значения, въпреки че не крия, че външния вид на половинката ми е важен за мен.

П.С. Не си търся приятелките по дискотеките, аз не съм такъв, като цяло не полагам огромни усилия и не ми е фикс идея, но просто резултатите не ми допадат.
    Последно редактирано от OverDrive : 01-09-2014 на 15:53

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    осъвършенствам
    Язък за всичката ти култура.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове