.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Unhappy Лошо отношение

Здравейте .. В класа ми в момента цари пълен хаoс. Дистиплината е ужасна, а учителите обръщат внимание само на зубрачите. От тази година имам нови учители, които не ги интересува дали си разбрал уроците, а само гледат да си вземат заплатата. А за класа ... просто е ужасен. Всеки ден търпя всякакъв вид тормоз. Нямам никакви общи интереси с никого от тях. Наскоро обмислих сериозно решение - да се преместя в друго училище, но проблемът е че това ще стане след 4 седмици.. Проблема ми е, че не мога да чакам ... изпаднала съм в пълна депресия.. Моля ви дайте ми някакви съвети как да минат по-бързо и как да излезна от тази депресия!!!

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    е не може да нямаш някой свестен приятел..комуникирай с тях, другите не ги приемай на сериозно. Все ще издържиш 4 седмици, не се психирай чак толкова, пробвай различни активности които не си правила досега, нещо ново, интересно (:

В училище стоя с най-добрата ми приятелка (което е другият проблем) - преди се разбирахме много добре , но отскоро постоянно се сърди за глупости и скараме ли се абсолютно всички започват с обидите ... не знам как да я разкарам. В класа сме 5 момичета и всички са на нейна страна... Няма с кой да общувам както трябва ... много съм тъжна тези дни..

не им обръщай внимание... знам какво е да имаш ужасен клас *направо се чудиш как може да си попаднала сред такива идиоти*, но не си заслужава да се ядосваш заради тях *само ще си хабиш нервите за някакви тъпанари*. Казвам ти го от опит, така че просто чакай да минат седмиците докато се преместиш и се зареди с позитивни мисли *гледай филми, слушай музика, мисли си за хубави неща и се радвай на всичко*

Цитирай Първоначално написано от amypond. Виж мнението
    и се зареди с позитивни мисли
    Точно така! Позитивното мислене му е майката.

Ако имаш MP3 или телефона ти има функцията да е със слушалки (100%) , в междучасията слушаш музика на макс или четеш някоя книга (повярвай ми , действат като щит ) и бившето ти BFF няма да ти обръща почти никакво внимание (и запомни - когато се дразни с теб или чуваш как тя нарочно говори силно за теб - ДА НЕ ТИ ПУКА !! Така малко по малко ще й загубиш интереса й към теб ) , ако обичаш да пишеш разкази - ПИШИ , никой не те спира, или си води дневник , но запомни - НЕ ГО НОСИ В ДАСКАЛО !!!! И въобще не им обръщай внимание на всички от класа ти - те вече са минало за теб . Мисли за новите съученици и приятели , а може би гадже

Супер фен Аватара на mayaaa
    Офф, айде спри да се лигавиш толкова.. Един месец не можела да издържи. Стегни се и спри да се самосъжаляваш! И като каза че има 5 момичета на страна на "приятелката ти", а момчетата в класа ти за украса ли са. Момчетата са много по-добра компания понякога.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Хеей не се депресирай. Няма за какво да си нещастна - решила си проблема, остават ти само 4 седмици и се махаш, това е хубавото. Мисли си колко ще ти е яко като се изнесеш от този загубен клас А и не можеш ли да завържеш някой контакт с момчетата?

bloodsugarsexmagik
    Guest
    Смяната няма да да промени много. Обстановката в повечето училища/класове е една и съща. От време на време се намират интелигентни и отдадени учители, но рядко. Така че не очаквай някаква огромна промяна, опитай се да се абстрахираш от хората, пречещи на образованието ти.

Запиши се на спорт, текуон-до, джудо, аукидо. Тези спортове нямат само за цел самоотбрана, а и повишаване на духа, укрепване на тялото и повишаване на самочувствието. Хем и по този начин ще си разшириш кръга на познатите. От личен опит знам, че този тип спортове те карат да се чувстваш по-добре, както физически, така и духовно.

Момчетата се държат като 10 годишни ... не случайно целия клас е смотан

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Не си струва да се ядосваш заради съучениците ти.
    Не гледай само от лошата страна - опитай се да мислиш позитивно.

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Не си струва да се ядосваш заради съучениците ти.
    Не гледай само от лошата страна - опитай се да мислиш позитивно.
    Mnogo Vqrno!
    V daskalo mmnogo chesto se pavqt na teshkari i si lafqt podobni gluposti ,taka che hich ne trqbva da ti dreme..

Голям фен Аватара на Ospi
    Сори, ама няма как да стане. Ще трябва да чакаш по трудния начин. Това, което можеш да направиш, обаче, е да се погрижиш отново да не те приемат за такава, каквато те приемат сега в твоя клас.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Телефон/mp3 + списание/книга ще реши проблемите ти.
    Това не е никакъв тормоз, можеш да се справиш.
    4 седмици не са нищо, ако е така както разправяш.
    Ще минат бързо, но пък няма гаранция, че новия ти клас ще е по-добър.
    *сън*

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от wannabethebest123 Виж мнението
    Момчетата се държат като 10 годишни ... не случайно целия клас е смотан
    Целият клас е смотан?Само ти си яката?Я си помисли дали няма нещо сбъркано в ТЕБ.Ние няма как да знаем кой е прав и кой крив, но... : )

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Виж, не веднъж съм била като теб. Недей да се депресираш, няма смисъл заради някакви си там келеши.
    Бъди "отворена" изобщо не си помълчавай, не давай да те мачкат, че по- зле става. И тая "най-добра" приятелка я разкарвай възможно най- бързо- как да стане- казваш и директно какво мислиш за нея(ВСИЧКО) и ако тя не е някакъв олигофрен ще се махне. А иначе- не се притеснявай, че си сама, да не ти пука, по- добре сама, отколкото с хора като оная твоя "приятелка".

Защо не пробваш да поговорим с тях?
    Не е възможно всички да са психари

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си