Първоначално написано от
M****
o.O
Баси, какво е ставало тука... О.о
Влизам да видя какво се е изписало във форума, малко преди да се насоча към кревата и ... егати историите дето сте изписали...
Поне да отговоря на galaxy29 защо си изтрих предишния коментар:
Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
онзи M****** що си трие мненията :Д
Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
Това е дълга история.
Историята всъщност не е никак дълга... Ето защо ->
Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
Я бързо кажи къде е Меркурий, че комуникацията се пропуква напоследък.
И кой е отговорен за транспорта /планета разбирай/, че тук в последно време ми побеля главата
M**** и dreamwalker да си преосмислят форумното поведение, за да не се налага да си влошаваме взаимоотношенията.
Това мнение е по повод факта, че една друга тема я обърнахме в духовита история за един алхимик, един крал, неговите съветници, някакви превратаджии, някакви придворни и аз - човекът изследовател-изпитател, на който му бе отредена престижната работа да яде миши л***а...
И в следствие на това предупреждение там, аз днес по обед написах това:
Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
За пореден път спах до 11:30... и днес е работен ден... Е, да, ама аз съм в отпуск и днес, и утре, и в Петък - мога да си позволя да бъда мързелив.
Влизам във форума - гледам - радвам се на специално отношение (: Бях сам сред тълпата, заедно безчинствахме всички, накрая само двама виновни (в т.ч. аз)... Поне днес научих нещо ново - този форум потъпква Конституцията на Република България, където черно на бяло е записано, че съдебната система в нашата страна е три инстанционна. Ам, тук властва диктат... Хубаво, ще се съобразявам с Диктатора, щото не искам да си имам проблеми. (:
С горния коментар успях да развеселя поне трима човека в темата за чувствата...
Кой е диктатора - мисля вече на всички ви е ясно. (: Искам ли да го провокирам - изобщо не. (:
Сега моля да бъда извинен, че с този си пост съм извън темата за СНИМКИТЕ (затова си изтрих и предишните коментари тук, galaxy29). Сега единствено се надявам Диктаторът да не накаже само мен (заради факта, че с настоящето съобщение съм офф-топик) и да пропусне всички останали, които за 2-3 часа геройски са успели да запълнят 3-4 страници в тази тема...