- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Ще пропусна
Ако му бяхте пуснали щеше да каже че сте светици
Ама като не му пускате така се получава
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Във неговия случай говорим първо за хора които ги е страх да живеят, страх ги е и да умрат
Какви ли са другите възможности
Та за това с чичковците дори да е истина не мога да го критикумам
Ще е двоен стъндарт при все че съм спал с жени по големи от мен
![]()
странно е, че мина доста време, а аз дори още не знам откъде тръгна филмарщината с чичковците.
единственото което знам е, че Грозният е едно много тъжно момче. вероятно е гадно всеки да ти тъпка самочувствието. тъпо е, че животът му е протекъл така. и в началото ми се искаше да му помогна, като запазя добрия тон въпреки помията, която бълва, но после осъзнах, че не заслужава този жест от моя страна.
Аз пак питам, по какво се определя един мъж като чичко? По неговата възраст, твоята, възрастовата ви разлика или е въпрос на социално положение?
П.С питам за една приятелка
Последно редактирано от HollyGolightly : 04-29-2018 на 16:38
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
идея си нямам...аз мисля, че според него всеки мъж, който е по-можещ, умен и изкарващ повече доходи от него е чичко. едва ли дори има нещо общо с възрастта, хах.
hahahaa, ujasen si! Nqma pliunka na potnika, lyjesh se. I ne e sled syn...
квак
Нищо лошо - в Холандия това си е законна професия като всяка друга!
Лошото е че твърдите, че парите нямали значение, това е дразнещото, не другото!
Аз също съм спал с жена по-голяма от мен, но по-важното в случая е посоката на движение на парите, а тя в над 95% от случаите е една и съща - от мъжа към жената!
Е как от къде - ти сама писа в дневника, че имаш големи разходи, които няма как да покриеш с дейността си! Само кучето ти струвало 1000 лв на месец! Все пак повечето във форума могат да смятат и е съвсем логично, че някой те спонсорира за разликата в сумите. Нали беше писала че ще отваряш галерия и търсиш спонсор (или както там го наричаш)?!
После писа че си купила мястото за галерия "съвсем сама"! Живееш някак си +1000 лв на месец за куче. Колко пари на месец са това? Кажи как една 20-22 годишна кифла има пари за всичко това, като освен това още учи! А?
Само недей лъга пак - ти нито искаш, нито можеш да ми помогнеш.
Дебел, космат, потен и с пари! В случая парите са най-важното нещо, което привлича жените, всичко останало е второстепенно - практиката го доказва.
Ето - сама го каза! Запомни го за да не ме питаш пак.
Много точно спомена парите и доходите, като слава Богу този път не започна да дрънкаш за "излъчване", "привличане", "добро отношение", "романтика" и всякакви други клиширани простотии, които нямат роля в случая.
Може да не е слюнка а сперма и не след сън, а след секс!
гмеч. яд те е, че жена изкарва повече пари от теб ли?
то и на циганетата в подлезите няма да им е по-трудно да го направят.
малоумник.
Последно редактирано от pandabear : 05-01-2018 на 14:04
Сори, но жените не ги ебе вида толкова много както мъжете. Кефят се на това което излъчваш, а какво излъчваш зависи от това какво чувстваш вътрешно. А относно парите - проблемът е, че някои мъже ползват парите, за да държат хора близо до тях. Не ме ебе за тия, нека ги точат и страдат. Те сами са избрали това.
Винаги съм си мислела, че възрастта определя някой като чичко.
Живяла съм в заблуда
Значи ако излизам със свой набор, който е дебел, богат и космат = чичко
Ако излизам с набор на баща ми, който изглежда добре но няма добри финансови възможности = батко?
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Един от малкото начини жена да изкарва повече пари от мен е измислен от дълбока древност.
Острата ти реакция доказва кой начин използваш ти, за да изкарваш повече пари от мен!
За да е батко някой, трябва да има мускули и да е напомпан. Това е второто най-важно нещо, което се котира пред жените, след парите разбира се. Възрастта не е толкова важна.