.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Angry Изгубен учебник

Помня как си изгубих учебника. Бях го оставила на земята и излезнах от стаята замалко но като се върнах го нямаше.Преобърнах цялата къща,но го нямаше. Питах и в училище,но го нямаше. Сигурна съм,че е вкъщи,но цял месец отникъде не се появява. Учебника е по география за 7 клас на просвета. Намериха ми обаче на анубис. Дали в края на годината може да върна този на анубис? Не мога да уча.. Отнякъде мога ли да си намеря от ония безплатните екземпляри? Ох не знам какво да правя. Притеснявам се и се ядосвам,че не мога да го намеря а е вкъщи..

А много ли ще ти коства да отидеш в книжарницата и да купиш правилния учебник? Все пак ти си го загубила.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

защо не си го преснемеш от някой?

Цитирай Първоначално написано от amypond. Виж мнението
    защо не си го преснемеш от някой?
    няма да мога да го върна пресниман.Просто този който ми дадоха е на друго издателство и пак не мога да го върна.
    Инъче имам откъде да уча.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Не схванах. Искаш ние да ти търсим учебника?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на gugenceto2
    В края на годината ще ти поискат учебника. Рано или късно ще трябва да купиш нов, това е ясно.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Просто си купи нов.

Голям фен Аватара на veilside88
    Имам излишен по Математика останал от 7 клас , но ..
    По География нямам .

Голям фен Аватара на veilside88
    Просто си купи нов.
    Това!

Използвай това, което имаш сега. Не бързай да купуваш нов учебник. Ще се появи рано или къно.
    Ако не си го намерила, когато трябва да връщаш учебници, купи нов. Но купи от книжарницата. Излизат дори 2 пъти по-евтино, отколкото да го заплатиш в училище

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от bicycle Виж мнението
    Използвай това, което имаш сега. Не бързай да купуваш нов учебник. Ще се появи рано или къно.
    Ако не си го намерила, когато трябва да връщаш учебници, купи нов. Но купи от книжарницата. Излизат дори 2 пъти по-евтино, отколкото да го заплатиш в училище
    ТОВА!

И аз съм губила този по ДТИ т.е. трудово. Просто купи нов, кофти, че трябва да се изръсиш десетина лв.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Наеми частен дедектив да го издири, или ме викни мене да ти го намеря безплатно
    А иначе сериозно, нищо в природата не се губи, така че учебника ти е все някъде и вероятно ще го намериш. Другия варянт е ясен - купуваш нов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си