- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изгубен учебник
Помня как си изгубих учебника. Бях го оставила на земята и излезнах от стаята замалко но като се върнах го нямаше.Преобърнах цялата къща,но го нямаше. Питах и в училище,но го нямаше. Сигурна съм,че е вкъщи,но цял месец отникъде не се появява. Учебника е по география за 7 клас на просвета. Намериха ми обаче на анубис. Дали в края на годината може да върна този на анубис? Не мога да уча.. Отнякъде мога ли да си намеря от ония безплатните екземпляри? Ох не знам какво да правя. Притеснявам се и се ядосвам,че не мога да го намеря а е вкъщи..
А много ли ще ти коства да отидеш в книжарницата и да купиш правилния учебник? Все пак ти си го загубила.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не схванах. Искаш ние да ти търсим учебника?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
В края на годината ще ти поискат учебника. Рано или късно ще трябва да купиш нов, това е ясно.
Имам излишен по Математика останал от 7 клас , но ..
По География нямам .
Използвай това, което имаш сега. Не бързай да купуваш нов учебник. Ще се появи рано или къно.
Ако не си го намерила, когато трябва да връщаш учебници, купи нов. Но купи от книжарницата. Излизат дори 2 пъти по-евтино, отколкото да го заплатиш в училище![]()
И аз съм губила този по ДТИ т.е. трудово. Просто купи нов, кофти, че трябва да се изръсиш десетина лв.
Наеми частен дедектив да го издири, или ме викни мене да ти го намеря безплатно
А иначе сериозно, нищо в природата не се губи, така че учебника ти е все някъде и вероятно ще го намериш. Другия варянт е ясен - купуваш нов.