Чакй сега, едва ли някой те мрази, проблема е че ти се вкарваш във филми. Изцепваш невероятната мисъл как хиляди пъти умираш и те убиват, и те съживяват и ние като нормални хора е нормално да се учудим и да те попитаме: "Ама как така, това е необичайно, обясни ни какво се случва?", и ти в следващия момент изтърсваш едно: Вие ме мразите!. ............................ Ай стига де?!
След такива необичайни и скандални думи и разкрития, които ни изтърсваш за себе с , каква очакваш, че може да е реакцията на нас простите-нормални хорица.
Сега обясни, какви са тези убийства дето говориш, как така те убиват, защо и как.
Последно редактирано от defender : 01-12-2014 на 18:43
защо приписваш написаното в Библията на мен, след като не съм го писал аз?!, ти може и да искаш много неща, но на мен истинският Господ Бог може и да не ми даде да ти обясня(-вам) всяко нещо, което искаш да знаеш - ако наистина вярваше, щеше да разбереш и сам, обаче пак чакаш някой да ти сервира всичко на тепсия
ти ме мразиш, криеш истината и не искаш да ни обясниш, за да не ни спасяваш и да останем в състояние на неспасение.
Така ли е?
нпп, а защо му е на господ да те поставя в смърто-предполагащи ситуации и "срещи с убиващи те антихристи", щом ще те възкреси после?
Милиони хора вярват в една 2000 годишна история, че Иисус Христос е умрял и възкръснал, но когато нпп твърди, че умира и възкръсва, никой не му вярва....
![]()
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-13-2014 на 15:06
нали вече цитирахме как са умирали дори всеки ден, ето го пак: "всеки ден умирам." 1 Коринтяни 15: 31
а след като е умирал всеки ден, то е сигурно и че е бил съживяван всеки ден: "Окаян аз човек! кой ще ме избави от тялото на тая смърт? Благодарение Богу! има избавление чрез Исуса Христа, нашия Господ." Римляни 7: 24-25
при все че се пишеше за толкова голям християнин, но отричаш написаното в Библията
Последно редактирано от npp : 01-13-2014 на 18:39
защото ние сме разумни вярващи, а не наивници разтворили крака за поредната изнасилваща ума хипноза .............. разумът също е дар, който трябва да се използва по предназначение, но оставен сам на себе си се превръща в свирепо блуждаещо животно, което "възкръсва по 1000 пъти на ден в полусън".
не отричам Библията, а отричам еретика-лъжесвидетел на словото.
Последно редактирано от defender : 01-13-2014 на 19:15
Истината е, че няма никаква разлика в това дали ще вярваш в христовото възкресение или във възкресението на нпп. Нали все пак всичко е въпрос на вяра, не на доказателства?
Да ама там е работата - не е удобно да вярваш във възкресението на някакъв си световно неизвестен псевдо-свидетел, а пък образа на Джийзъс е привидно по-достоверен, украсен със всякакви митологични елементи. Ако беше установено и доказано със сигурност, че нпп е възкръснал, какво от това? Дали някой щеше да следва и боготвори някой, който няма качествата на Бог, а е очевидно изперкал. Нпп е само свидетел, а не "спасител"(в смисъла на универсален и единствен спасител). Дори и самия той би го признал, а това определя и неговото отношение към света т.е. и неговата роля. Ето как всичко е въпрос на отношение, на базата на лепнати етикети, а не на доказателства. А отношението, и то най-вече от вярващите към обекта на вярата(Джийзъс) и това какво те проектират като негови качества, определя защо хората биха повярвали в Иисус, а не в нпп. Иисус е "набеден" за спасител, неговото възкресение е свързано със саможертвата в името на човечеството, той е мистичен, милостив, син на Бога, върши чудеса, лекува болните, има своя доктрина и философия , а нпп е просто свидедетел - просто поредния безличен репликатор на хилядолетни идеи. Ето затова хората вярват в Иисус, а не в нпп - не заради някаква си "разумна вяра", а защото вярата е продукт на потребности, както и всяка друга човешка дейност, пък Иисус (и Бог) е именно обобщен образ на тези потребности.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 01-14-2014 на 12:31
Последно редактирано от defender : 01-14-2014 на 14:57
докато вие интернет кияците/плужеците си мерите дървените философии, истинските Светии отново работят денонощно за пълното спасение и осигуряване на всички човеци/души с изобилен и вечен живот в истинския Господ Бог, а така и за вас, вие въобще не зачитате онези, благодарение на които имате тоя живот, в който вие предпочитахте да се лигавите досега
#podaivyzkresenietonasamwe
#bognpp
#zapalisveshtta
#izkupigrehasitamwe
#dokaraimisveshtiv04:30we
Последно редактирано от fire_magic : 01-14-2014 на 14:18
това според мен е нещо като денонощен импулсен телефон за проповеди на езичници-свидетели на Словото.
Обаждаш се и готин-сексапилен женски глас ти казва:
Свидетелска проповед за спасението на всички души/одушевени - изберете 1
Свидетелство за полузаспалия бог на нпп, моля изберете 2
Свидетелство за безразборен секс за доставяне на добро на всички човеци/одушевени - изберете 3
и така нататък за останалите нпп-инщини
Последно редактирано от defender : 01-14-2014 на 14:38
само ако разберете колко пъти истинските Светии са ви спасявали от увреждане и смърт чрез своите молитви, ще им благодарите повече отколкото някога сте благодарили на келнерите/разносвачите, които са ви сервирали/донасяли поръчките
добре, благодаря нпп, предай им много поздрави преди да те възкресят утре