.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Тема: ПБС

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    хората, които уважават нас, двамата свидетели на Бог и Исус, не ни злословят, но сме били одумвани единствено от хора, които са ни мразили
    мдааа, значи критиката е омраза, значи когато Иисус и поправял и е правил забележки на апостолите, когато са бъркали, според твоята логика излиза, че Той ги е мразил.

а колкото до мен, прав си, гадно мразещо парче съм (поведението ми е лошо, за съжаление), сега отивам да ям малки деца езичници за обяд. Да са еВа.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    мдааа, значи критиката е омраза, значи когато Иисус и поправял и е правил забележки на апостолите, когато са бъркали, според твоята логика излиза, че Той ги е мразил.

а колкото до мен, прав си, гадно мразещо парче съм (поведението ми е лошо, за съжаление), сега отивам да ям малки деца езичници за обяд. Да са еВа.
    ако наистина беше на страната на Исус, нямаше да противоречиш на Неговото Слово когато го свидетелствувахме тук в този форум - независимо кой го свидетелствува, праведният винаги го уважава и не се противи на онези, които го свидетелствуват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си