в един от случаите Исус ме освободи от могъща сатанинска сила от световен мащаб като се яви в миг на око под формата на разпятие - усещането беше сякаш хиляди тонове бяха свалени от мен в един миг съпроводено от чувство на радост, в друг случай ме възкреси след като умрях от мощен сатанински огън - дори и след това дявола продължи да подклажда онази огнена сила в тялото ми, от която болката беше изключително остра и силна, понеже температурата на огъня беше стотици градуси по целзий(както при нажежено до бяло желязо), но въпреки това аз не изгарях и не останах с каквито и да било увреждания, в друг случай пък се явяваше като могъщ дух на свидетелствуване в мен, така щото устата ми свидетелствуваха Словото на Неговия Небесен Отец, а ефектът беше че цялото царство на лукавия бе отмествано от Св. място и сатанинските облаци се разсейваха - ние двамата свидетели съществуваме още от началото на настоящата вечност, понеже Бог и Исус ни създадоха в самото начало на вечността, но се родихме с човешки тела в този свят за да изпълним мисията, за която Той ни прати