Виж какво, въртиш едно и също, аз ти отговарям ти пак ми задаваш същият въпрос, аз не съм ненормална да пиша 5 еднакви поста. Няма добри човеци, разбери го, ние не сме добри.Единственият добър и безгрешен е Исус, всички останали се разждаме грешници. По твоята логика майка ти и баща ти също не те обичат, понеже са те наказвали или лоши неща са ти се случвали, когато не си слушал. Хората не трябваше да бъдат такива, понеже бяха създадени по Негов образ и подобие. Но ние избрахме друга съдба. След грехопадението, всички хора се разждат грешни. Колкото и да не ти харесва да приемеш, че не си светец, така е. Освен това съществуването на Бог не отхвърля по никакъв начин съществуването на дявола. На него също му е дадена някаква сила, която той може да използва на тази земя. На скоро четох едно интервю, в което жената много добре обяснява именно това, къде е Господ, когато лоши неща се случват на "добрите хора":
"Вярвам, че Бог е дълбоко наскърбен от това, което става, както и самите ние сме, но дълги години ние казвахме на Бог да се махне от училищата ни, да се махне от правителството ни, да се махне от живота ни. И като Джентълмен, какъвто е, мисля, че Той тихо си отиде. Как можем да очакваме Бог да ни даде благословението Си и защитата Си, ако искаме от Него да ни остави на мира"
Дорите хора умирали първи. Не говоря със стихове, понеже не съм запаметила цялата Библия, но спомни си историята за един човек в Библията, който беше на смъртно легло. Той не беше Евреин, но все пак беше описан като праведен. Слугата му се помоли на един от апостолите да се помоли за него, за да може господарят му да оцелее, така и стана. И какво? До края на живота си, този господар извърши толкова много мизерии, че по-добре да си беше умрял раничко.
Ето тук обаче е мястото, където аз се оттеглям. Нямам намерение да споря с твърдоглави хора, които и идея си нямат за какво говорят и увъртят словото както на тях им утърва. Две личности бил, няма всеобщ дух, те са едно цяло и трите.ако трябва да сме наистина детайлни, Бог е две личности - Бог, Небесният Отец, и Синът, Господ Исус Христос, докато Св. Дух е Техният всеобщ дух, чрез който Те могат да действуват (така да се каже) дистанционно, затова и е писано
А за Йехова, седни и прочети нещата отново, един вид Бог не може да се контролира и допуска "лошото му Аз" да се покаже, а ти забравяш, че все пак говорим за Господ, а в него няма нищо лошо. Многобройни битки с дявола няма, имало е една, при която той е свален на земята и му е дадена някаква власт, с която да се разполага.
п.п. И все пак не разбрах, след като ти си един от тези двама изпратени светии, кой си? Мойсей или Илия?
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-19-2014 на 12:58