.
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Тема: ПБС

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lychezar Виж мнението
    HollyGolightly написа: "Безгрешни хора няма- има милостив Бог, който даде синът си, за да се спасим ние. Няма човек, който да може да спазва всеки един закон даден от Него, напълно невъзможно е, и Той го знае."

Ако правен закон в определена държава е неизпълним, то всички трябва да отидат в затвора. Божиите закони, като съвкупност, ако са неизпълними, то следователно се губи смисълът в тях... Чел съм, не съм запознат толкова, един от основните аргументи на Дявола е, че нито един човек не може да спазва Божиите закони, тоест са лишени от смисъл...

Мисля, че е имало хора, които са били праведни през по-голямата част от живота си, но може би са били откъснати от светския начин на живот, от неговите идеи, схващания... За да следваш Християнския бог, не е необходимо да спазваш само Заповедите, а и куп други неща, промяна на мислене, възгледи, разбирания.
    мн. добър отговор, като казвам това не осъждам никого от човеците, обаче в съвременните секти пълнят главите на хората с несмислени учения, леност, користи, грабежи, чрезмерно съдене, готованство, и пр.
    Последно редактирано от npp : 03-24-2014 на 18:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си