Първоначално написано от
Crazyboyyy
Значи аз съм момче на 18 (12 клас) и имам един проблем със момиче....
Ще се опитам да съм най-кратък и ясен.
Има едно момиче което много ме привлича доста я харесвам даже значи преди около време имахме един по сериозен спор, по това време чувствата ми бяха доста очевидни и мисля, че всеки можеше да разбере, че си падам по нея.
та след този спор тя ми писа: не знам кви чуства имаш или нямаш ..ама аз нямам никакъв интерест ..
Та като цяло това ми написа (ПРЕЗ ноември) (сега сме Януари) та нещо от сорта на 2 месеца има от тогава.
След това аз реших просто да се отдръпна със опит да не ми пука какво става около нея,със нея и като цяло да се отдръпна от нея да не я занимавам и така (въпреки, че все още много си падам по нея).
Но някъде на скоро ( средата на зимната ваканция) както и в даскало прави всичко което прави момиче когато харесва някой почна сама да търси вниманието ми след като вече не показвах интерес към нея въпреки че още го има.. (всички признаци който може да намерите във теми в форуми като Как да разбера ако се интересува от мен като повече от приятел? и такива като Какви неща прави момиче когато харесва някой? ) няма да изброявам вс щото и без това дълго стана и това постче.
Та главно се чудя дали сега когато аз съм се отдръпнал от нея тя някак си има други различни от приятелски чувства или това е някаква игричка и другия въпрос е дали да и кажа какво изпитвам към нея и да питам какво тя към мен? Просто съм много объркан. всеки коментар със съвет е от полза (ако ще хейтвате не си губете времето както и моето).