- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На, на, на, на тиии!
имам сериозна нужда да го направя, желаещи?
![]()
индивидът е от женски пол, но може да се измисли все пак нещо
понякога ми се иска да изкарам цялата тази агресия...![]()
На мен понякога ми се иска да съм октопод. Да мога да цапардосам 8 човека наведнъж. Или един човек 8 шамара накуп...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
а, не мога
много бързо се уморявам на крушата
не е за мен :/
Всъщност и аз съм спокоен човек. Понякога чак сама се изненадвам колко трансвагинално ми е почти всичко.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Насе и ти си мъж, нали?
Ивке, под спокоен имам предвид, че всичко натрупано го изкарвам било в някоя тренировка по кик бокс, било на терена или във фитнеса. Така не се задържа никакъв стрес и се чувствам адски спокоен и отпуснат. За това, когато ми стоварят нещо стресиращо или нещо, което би трябвало да ме ядоса, го приемам напълно спокойно.
това не мога някак си да си го представя, при положение, че 'по природа' си такъв тип човек, който приема нещата много присърце, трогва се от най-малкото, дори дребнав ако щеш
и аз съм изпадала до немощно състояние от спортуване, но някак си .. ддз, не ми влияе особено
пак си ги мисля нещата, пак не мога да заспивам вечер от мисли за това и това и тнт
ии като ми каже някой от нашите нещо по-така...глей кво става
Иве спокойно любов, ще ги убия само ми дай координати
"Съсредоточаваш се изцяло над един-единствен пламък и хвърляш в него всичките си страсти — страх, омраза, ярост — докато разсъдъкът ти съвсем се изпразни. Слееш ли се с тази празнота можеш да постигнеш всичко."
Един познат го е постигал няколко пъти, но изисква упражнение. Като да изключиш мозъка си от всякакъви емоции и мислиш супер трезво.
акооо..
нз, някак си не мога да разбера как ста'а цаката и при двете![]()
SonataArctica ти си някъв извънземен бе мой![]()