.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА

Поредната любовна история

Здравейте Искам просто да споделя с вас моята история ... Ходя с едно момче вече 5 години,доскоро всичко беше наред ,докато аз не попитах дали вече не ни е време да създадем семейство и деца.Отговора който получих беше "За х*й ли са ми деца и семейство" !Приех това да се виждаме само веднъж седмично,наистина обичах този човек ... бях убедена,че той е човека с когото ще създам перфектното семейство,но след тези думи нещата се объркаха много ... Опитах се да събера сили и да прекратя всички отношения с този човек,но не успях ... Незнам вече дали има смисъл да бъда с него ... Моля ви дайте ми съвет какво да правя
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Всяка дълга връзка завършва с брак или раздяла. Средно положение няма. Съвет е неуместно да искаш от нас.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Да прав си ... но наистина незнам как да постъпя

Супер фен Аватара на Cloud9
    На колко години сте и двамата?

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Az sum na 22 a toi na 25
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

На теб ти е рано сега за семейство да мислиш.Мъжете по-трудно съзряват и на 25 са си деца,вярвай ми.Аз ще се женя скоро и макар че мъжът ми настояваше да се оженим повече отколкото аз съм искала някога, той си е още дечко.Защо се виждате веднъж в седмицата?

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Защото той винаги си намира нещо да прави ... Винаги е зает,нямал време за мен..За мен не е много нормално да сме от толкова време заедно и да се виждаме толкова рядко

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    В случая малоумното е да питаш кво да правиш след 5 годишна връзка при все че пича ти се е подиграл в очите и ти е казал че не струваш. Вземи малко си събери самоуважението... Тропни по масата, кажи че няма да търпиш подобни пързалки и да решава кво иска - жените се или се разделяте. Ебати няма вечно да си играете на гаджета.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    В случая малоумното е да питаш кво да правиш след 5 годишна връзка при все че пича ти се е подиграл в очите и ти е казал че не струваш. Вземи малко си събери самоуважението... Тропни по масата, кажи че няма да търпиш подобни пързалки и да решава кво иска - жените се или се разделяте. Ебати няма вечно да си играете на гаджета.
    Според мен след това, което е казал, авторката не би трябвало дори да задава въпроса. Аз с изпросен брак и сватба не бих била доволна. Бий му шута. Трудно ще ти е да започнеш отначало с друг човек, но си на 22, не на 42, така че... има време. Намери някого, който те заслужава и има същата визия за бъдещето като теб.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    . Вземи малко си събери самоуважението... Тропни по масата, кажи че няма да търпиш подобни пързалки и да решава кво иска - жените се или се разделяте. Ебати няма вечно да си играете на гаджета.
    Благодаря ти

Единият вариант е сега да няма същата визия,но с времето да се промени.Но точно в твоя случай не мисля че ще стане така.Омръзнала си му,за съжаление.Напускай кораба преди да е потънал още повече

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    И аз мисля да напусна кораба ... но ми е много трудно ...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Как въобще ти е хрумнало, че може да иска семейство и деца, след като се виждате веднъж седмично. Очевидно човека не е готов за тази стъпка, ако беше щяхте вече да живеете заедно. Без да съжителства за известно време двойка, преди да предприемат стъпката към брака, според мен е налудничево въобще да се мисли за семейство.

На 22 си имаш достатъчно време, в което ще можеш да си намериш съпруг. Този не става - не заради отговора му, аз го разбирам, че не иска семейство все още и не го упреквам за това, но самото му отношение не е добро.

Град
    In my own head...
    Не малко двойки са се разделяли, защото не са "на един акъл", но за съжаление, това е положението - за стабилно семейство, трябва и двамата да са узрели. Помисли си дали искаш да го чакаш още някоя и друга година да му хрумне, поговорете, може би принципно и той иска семейство, но не точно сега.
    Друг е въпросът дали не трябва първо да поживеете заедно, за да прецениш дали наистина това е човекът и съвсем трети - дали ти също самата си готова.
    Ако ти си представяш живота си задомена и с деца още отсега, търси някой, който споделя твоите мечти.
    Too much energy, too little time...

възможно като си го попитала да си го хванала когато не е бил в настроение ... не съди толкова прибързано по една реплика... поговори с него просто ... ама му кажи наистина какво мислиш, но не бъди твърде настоятелна и не го притискай ! дай му време и той ако иска ще разбереш по действията му

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Благодаря ви за съветите

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от carlabd Виж мнението
    възможно като си го попитала да си го хванала когато не е бил в настроение ... не съди толкова прибързано по една реплика... поговори с него просто ... ама му кажи наистина какво мислиш, но не бъди твърде настоятелна и не го притискай ! дай му време и той ако иска ще разбереш по действията му
    Да бе, той в седмицата веднъж намирал време за нея, вярваш ли си, че не е бил на кеф и заради това е отговорил така? По-ясни действия от тези авторката няма какво да чака. Да се спасява докато не е направила грешката наистина да се задоми с такъв човек.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 102
    Аз не бих се оженил за жена, която пише НЕЗНАМ.... НЕЗНАМ за твоя човек....

Повече от фен
    Моята сестра роди на 19, мъжа и беше на 25. Не мисля, че е рано. Дори напротив, едно е да си на 30 и майка ти да е на 60г., друго е да си на 20 години и майка ти в момента да гони 40-те.

Както казах по-горе всяка дълга връзка завършва с брак и деца, или пък се изчерпва и нещата приключват от само себе си.Понякога просто хората имат различни възгледи, които се разминават и си пречат.Щом той не може да ти даде това което искаш просто трябва да се разделите.Според мен щом е на 25 години вече трябва да прави планове за деца, а и езикът по който ти го е казал ми звучи груб и недорасъл.

Мега фен Аватара на xoxi
    Добре де, за 5 години никога ли не сте говорили за деца? Не знаеше ли, че той не иска деца?
    От първия ти пост, съдя, че е било изненада за теб, че той е отказал и е реагирал толкова тъпо.

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Добре де, за 5 години никога ли не сте говорили за деца? Не знаеше ли, че той не иска деца?
    От първия ти пост, съдя, че е било изненада за теб, че той е отказал и е реагирал толкова тъпо.
    Когато и да подхвана темата за деца и семейство,тя винаги се отбягва

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Човека не иска деца бе, остави го! Не е длъжен да иска!

Повечето мъже на 25 години им се занимава с други неща.

Супер фен Аватара на djipsito
    Трудно ще ти е да го отавиш и да се съвземеш, ама по-лесно ли ще ти е да останеш с такъв човек и то цял живот?
    Както казаха, събери си самоуважението, стегни се малко в кръста и бъди твърда, ясна и категорична.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Поредния случай, който срещам на връзка, която е продължила прекалено дълго от очакваното.
    По мои груби сметки си била сравнително малка, когато сте започнали .. с времето сте свикнали един с друг, но това със сигурност не е гаранция, че ще създадете семейство заедно. (както и сама се убеждаваш) А и щом е реагирал така, трябва да ти е ясно, че не е за теб, вече. (на този етап от връзката ви) Ясно ми е, че си свикнала много с него, но след 5 години щом не се е убедил, че ти трябва да си майка на децата му - нещата се обезмислят. (най - вече за теб, защото той може още 5-6 години да си изкара без деца около него) Както каза Влади по - горе - такива връзки завършват или с раздяла, или със семейство. Събери смелост и вземи макар и трудно решение да си намериш човекът, който ще бъде сигурен в теб и ще иска да градите бъдещето си заедно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си