Цитирай Първоначално написано от mila_pila Виж мнението
Имали ли сте връзка, основана само на секс? Как протича цялото нещо? Имам предвид – виждате се, налазвате се веднага и след акта той/тя си тръгва или има някакви прелюдия? Излизате ли някъде или винаги срещите са у някой у вас? Говорите ли си за животите си, някакви неща, които ви вълнуват, изобщо интересувате ли се от партньора си, знаете ли нещо за него? Имате ли си някакви правила за граници – примерно да не става твърде емоционална цялата работа? Сърдите ли се на другия, ако не ви вдигне/откаже секс?
Просто ми е интересно как протичат този тип отношения, щото като че ли имам само идея от филмите, където тея връзки са представени като идеален тип, който силно се съмнявам, че съществува в реалността.
Ами в момента съм с такава връзка и ако имаш такава връзка гледаш да ограничиш емоциите на минимум.Някои ще кажат, че е курвенско, но след дълга връзка и кофти раздяла е добро лекарство.Нямаш право да се сърдиш ако не ти вдигне нито пък той на теб ако ти не вдигнеш.Старай се да избягваш целувките, галенето, държането за ръце, защото неиминуемо след време в единия ще се появят чувства.Та това е, само чист секс!