Първоначално написано от klimatronik az samo s pogled kung fu panda
Първоначално написано от 102 kung fu panda самурайй джак
кръвопийци
Жабо от кого е запазено това "жабо"?
Първоначално написано от Psyko Nuts Жабо от кого е запазено това "жабо"? От антракса.
Първоначално написано от tori От антракса. Значи вече ще свикнеш и аз да ти викам така.
Първоначално написано от Psyko Nuts Значи вече ще свикнеш и аз да ти викам така. Не, наистина искам да го запазя само за него.
Първоначално написано от tori Не, наистина искам да го запазя само за него. никой ни та пита
Няма !
Гадни сте.
Първоначално написано от tori Гадни сте. изжиняжаи жабо
Първоначално написано от an7raks who cares?
Първоначално написано от an7raks Либоооооооооооооооооооооо оооф. <3 Доподскачай при мен да те видя като имаш малко време.
Първоначално написано от tori Либоооооооооооооооооооооо оооф. <3 Доподскачай при мен да те видя като имаш малко време. Ще доподскачам, ама ще черпиш една муха!
Първоначално написано от an7raks Ще доподскачам, ама ще черпиш една муха! Проблеми няма, нали знаеш, че винаги споделям мухите си с теб?!
Първоначално написано от tori Проблеми няма, нали знаеш, че винаги споделям мухите си с теб?! АРЕ БЕ ЖАБО БЕ ! АРЕ БЕ ! АРЕ БЕ ! АРЕ БЕ ! АРЕ ДОБАВЕТЕ МЕ !
chuvstvam se izlishna v sobstvenata mi tema...
Първоначално написано от Ivaaaaa chuvstvam se izlishna v sobstvenata mi tema... vinagi si dobre du6la pri men >3 3> # swak #justinbiibar
Рядко ползвам скайп.
дупето е по-важно
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от TrollFaace дупето е по-важно !!!
хубавото дупе върви с хубави цици
Първоначално написано от Ivaaaaa хубавото дупе върви с хубави цици Обичам логиката ти! :*
pls, ne se opitvai da me ironizirash ne mojesh da opredelish koe e po-vajno, zashtoto cyalostniyat obraz e syvkupnost ot mnogo neshta
Правила