Здравейте, пиша това, защото просто трябва си го излея на някого.. Запознах се с това момче преди около 3 месеца, той ме харесваше но аз нямах желание. Тръгнах с друго момче, още малко и щяхме да навършим месец когато реших да се видя с него. И нещо ми трепна,нещо,което във връзката ми го нямаше, бях с него защото имаше невероятен характер, и си казах че ще е добре ако съм с някого,който държи на мен и съм сигурна че не би ме наранил. Но тръпката я нямаше, никога не я е имало. Докато при това момче .... краката ми се подкосяваха, такова привличане, просто не беше истина. Изязохме втори път, той ме целуна, аз скъсах с гаджето си, и започнах връзка с него. Това става ваканцията. Цяла ваканция бяхме заедно, всеки божи ден, аз бях с него, и беше перфектно, не можех и да си представя да съм по-щастлива, та аз летях ... Посрещнахме Нова година заедно, и беше невероятно, още повече се привързах към него, то има ли на къде повече... И след това бяхме заедно,докато не започнахме училище. Казвали са ми,че е играч, и че върти номера, но си мислех,че наистина е искрен. Е,от понеделник нещата съсвем се завъртяха на 180 градуса. В различни смени сме и не можем да се видим, но аз винаги бих го изчакала. И той казва същото,но не го прави.. Все ми натяква как не съм имала желание да се виждам с него, пък то не е така, нищо общо. Снощи доста се скарахме, по същата причина, и той ми каза 'никак не върви,а?' .. бях разбита. Днес го видях веднъж, но той не съм сигурна дали ме видя.. втори път го видях, казах му здрасти, той само ме погледна.. обадих му се и той каза,че не ме е видял, и че нищо му няма. Но не е така. Не може за една седмица да му се промени коренно държанието и нищо да му няма. Колко работи ми е говорил, как не иска да ме оставя, как иска да е с мен, за дълго, какво ли не.. и аз му повярвах ... не мога да се оттърся, влюбена съм в него, привързах се страшно много, и ме боли като си представя, че той може би ще ме остави... не искам, не мога, няма да ми е за първи път, но това момче ми замая главата и не искам да спира. Боли ме, много ме боли..