Първо, спокойно. Имаш много време. Аз съм като mcfe и също съм си нямал приятелка до сега а съм на 21. Не се филмирай толкова. Можеш да погледнеш темата писана от мен преди няколко дни и виж какво са казали хората там. Ако искаш ми вярвай, но си била забелязана просто никой до сега не ти го е казвал. Има хора, които се отчупват по-късно (а някой като мен не са се отчупили съвсем дори на тази възраст) и ще започнат и те, но малко по-късно. Ще започнат рано или късно. При вас момичетата е по-лесно, дори само да седите и да чакате някой ще дойде. А и красотата е много относително нещо. Имам приятели, които ми обясняват колко било готино някакво момиче, а не мен въобще не ми харесва например. Това, че ти не се имаш за красива не означава, че някой не си изкючително привлекателна за някои друг. И аз не се имам за красавец, но в крайна сметка това е нещо, което не можем да променим и трябва да се примирим с факта и да се приемаме такива, каквито сме. А ако на теб ти се иска да се опознаеш с някои, ами направи първата стъпка ти. Не виждам нещо лошо в това да покажеш на някой, че ти е симпатичен и би желала да имаш някакви взаимоотношения с него, било то само приятелски или нещо повече. Горе главата, даскалото трябва да е започнало вече, така че смело напред.