.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Кой от вас е бил тормозен от съученици?

Здравейте.Сигурна съм,че има хора от вас,които са подигравани или тормозени (психически и физически) от съучениците си.Споделете какви са били проблемите и как сте се справили,как сте превъзмогнали нещата.Аз ще споделя първа: съучениците ми ми се подиграват за теглото и външен вид.Имам здравословен проблем и за това съм пълна (не съм хипер дебела).Просто имам ниско самочувствие и не мога да изразя авторитет,не мога да кажа нищо когато ме обиждат.

Преди години имах нещо подобно,тогава просто го приемах всичко като на шега ,

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цялата работа е, че някои деца са слаби психически и не са се научили да приемат нещата на шега, на тях им пука какво говорят другите, а не трябва да ти пука, трябва да се научиш ДА НЕ ТИ ПУКА!

Аз съм била.
    Много съм била грозна, дебела, щяла съм да счупя кантара, не знам си какви други глупости още...приех го доста навътре. Каквото и да говоря, пука ми. Всяка обида ще я помня вероятно още поне пет години.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Всички от класа се тормозим взаимно. Аз го напсувам, той ме удари и аз му връщам. После пием по една ракия заедно и всичко е точно.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Всички от класа се тормозим взаимно. Аз го напсувам, той ме удари и аз му връщам. После пием по една ракия заедно и всичко е точно.
    При повечето е така май?

Голям фен Аватара на veilside88
    Бой и тва е

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Преди 1-2 години имаше едно момиче,което се държеше ужасно с мен.Естествено приех го на шега и естествено и го връщах по някакъв начин .. знаех,че поведението и се дължи на факта,че момчето,което тя харесва,харесва мен. Завист..Викаше ми идиотка,стисла,глупачка и какви ли още не детски щуротийки.После вероятно видя,че не ми пука особено и престана.

Преди момчетата в класа много ме обиждаха. Едни, защото ме харесваха, други защото им създавах комплекси/по-висока съм от тях, пък и в часа по ФВС се изявявам с резултати близки до техните/, ама като разбраха, че хич не ме е еня, се отказаха .

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    При повечето е така май?
    Биеш се?

Голям фен Аватара на TIFOSO
    В началните класове имаше наченки, но след първата тупаница се сдобих със слуги..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Имаше един такъв период. Просто ги игнорирах и ония престанаха сами.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ами мен тормозят едни момичета вече 2 години. И понеже не става по друг начин, отивам при госпожата и й казвам. Последния път когато ги извика им каза, че ако се оплача от тях още 1 път ги местят в друг клас. Но специално те са големи говеда-нито разбират, като им кажеш, нито нищо...Само 1 съвет ще ти кажа-не използвай саморазправа! Защото ти после ще излезеш виновна. Отиваш при класната и казваш ( все пак това и е работата-да ви укротява ). Тя вече ще се оправя

Според мен, тези които ги тормозят, проблема си е единствено в тях. Аз до 8 клас бях 30 кила с мокри дрей, ама си бях от щурите и никога не са ме тормозили. Винаги някой, като се заядеше с мен и ми каже нещо и му отвръщах, докато продължавах да се смея сам на това, което съм казал (като малък и пръст да ми покажеха умирах от смях, мно луд бех, хахаха) и тоя срещу мен просто умираше от яд, щото се опитваше да отвърне, но каквото и да каже аз продължавах да се смея, като луд на това, което съм казал и те така. В класа имаше 1-2 момичета ама яко забили, едната направо нямам думи да я опиша, от толкова тормоз се премести в друго даскало, при братовчед ми. Е там и беше грешката, че от лошо отиде на по-лошо... След 8 клас вече се преместих в умряло даскало по 7-8 човека се събирахме в час, докато се водим по 18 човека класа. И тая същата забилата ми беше в класа, но не и правех вече нищо, то даже направо почти не стъпвах в даскало след 8 клас.

~ SEXY~
    Guest
    и аз съм била тормозена не че имам слабо самочувствие или нещо такова просто има и такива деца които обичат да тормозят другите без значение дали са слаби психически или физически
    Как се справях с такива като тях? Или ги биех или не им обръщах внимание (което не е много лесно) но като не им обръщаш внимание те се дразнят още повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си