.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Идеи?

Голям фен Аватара на maistorluk

Идеи?

Някакви идеи откъде мога да си набавя PlayStation 4 преди официалното му излизане в България на 29 януари, защото изобщо не ми се чака до тогава. Говорим без чуждестранни сайтове, вече е късно за такива маневри, защото ще ми излезе със 100 лева по-скъпо.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Аз също се интересувам ако може някой да отговори

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Защо просто не поръчате?Може и да има някакъв сайт,който ги е поръчал и ги продава, но със сигурност ще излезе много по-скъпо.

Аз съм си го преордърнал от озон, ама шанаджиите от там вече 2 пъти объркват потребителите. Първо беше, че ще получим конзолата още 2013 година, след това че ще я получим в средата на януари. Съжалявам ама ми писна само да обещават и да не изпълняват. Така че ако някой има предложение да се чувства задължен да го сподели с нас.

ПС: ако знаех че ще правят такива работи още в началото на декември щях да си го поръчам от английския амазон, но там е с близо 100 лева по-скъп като включим и цената на доставката, така че не мерси.

Повече от фен
    Ако искаш да си вземеш с идеята да врътваш пиратки, не мисля че още има хак за нея още повече пък чип. Ще трябва да си купуваш всички игри, които искаш да играеш.

Мислиш ли, че не съм наясно? Пък и защо да бързам да я взимам като още няма хак за нея пък за кракнати игра да не говорим. Тука bf4 и cod ghosts от 1 месец събират прах.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Много сте ми смешни, ще купувате игрите, а 100 лв разлика в цената на конзолата са проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си