Някакви идеи откъде мога да си набавя PlayStation 4 преди официалното му излизане в България на 29 януари, защото изобщо не ми се чака до тогава. Говорим без чуждестранни сайтове, вече е късно за такива маневри, защото ще ми излезе със 100 лева по-скъпо.
Аз също се интересувам ако може някой да отговори![]()
Защо просто не поръчате?Може и да има някакъв сайт,който ги е поръчал и ги продава, но със сигурност ще излезе много по-скъпо.
Аз съм си го преордърнал от озон, ама шанаджиите от там вече 2 пъти объркват потребителите. Първо беше, че ще получим конзолата още 2013 година, след това че ще я получим в средата на януари. Съжалявам ама ми писна само да обещават и да не изпълняват. Така че ако някой има предложение да се чувства задължен да го сподели с нас.
ПС: ако знаех че ще правят такива работи още в началото на декември щях да си го поръчам от английския амазон, но там е с близо 100 лева по-скъп като включим и цената на доставката, така че не мерси.
Ако искаш да си вземеш с идеята да врътваш пиратки, не мисля че още има хак за нея още повече пък чип. Ще трябва да си купуваш всички игри, които искаш да играеш.
Много сте ми смешни, ще купувате игрите, а 100 лв разлика в цената на конзолата са проблем.