.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question НЕползване на Шампоан!!!

Има ли проблем,ако не ползвам шампоан?Питам ,защото от няколко месеца спрях да ползвам и пърхота буквално изчезна! (Иначе,пак си се къпя почти всеки ден!)

Това го четох и в някакъв чуждестранен форум, едно момиче разказваше колко прекрасна е станала косата й след като е спряла да ползва шампоани, но не вярвах, че в БГ може да има почва. Няма как да е проблем, само че ми е интересно как точно я поддържаш чиста? С каква четка я решеш, и колко често я миеш?

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Една приятелка пък я мие само с балсам.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    И в друга тема писах, но и тук ще кажа.От една страна погледнато е по-добре да не използваш шампоан, защото е пълен с химии.Не казвам, че уврежда повече косата, но не я прави и по-хубава.Той обаче може да ти измие хубаво косата, защото само вода не става.Сама се залъгваш, че водата ти е измила всичката мръсотия дето се натрупва от навън, предполагам само я 'запечатваш'.Има вариант, след като се къпеш толкова често, да използваш шампоан само 2 пъти в седмицата, а пък през другото време само с вода, пак се ядва.А за пърхота, ако пак се появи просто използвай някой медицински шампоан от по-скъпите, ако намериш подходящ със сигурност ще ти помогне. : )

Просто ходя на плуване почти всеки ден и искам или не,се къпя! Иначе,сега започвам да я пускам дълга за първи път.Почти лизнах 10 сантиметра! :P

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма проблем ама по-добре с шампоан

Мега фен Аватара на strawberry88
    Това е прекалено за мен. И как само с вода ще е чиста?

Аз съм много доволна от сегашния си шампоан, но пък за сметка на това съм попадала на такива, които са ми правели косата ужасна - твърда, суха. Иначе един път експериментално си измих косата само с вода, следващият път беше с вода и балсам накрая. Не беше зле. Но нищо не може да измести шампоана като почистващо средство.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Ужас
    Не искам даже да си го представям
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Ужас
    Не искам даже да си го представям
    Няма ужас! Вече от 6 месеца не ползвам шампоан,а косата ми е повече от перфектна! Всички ме питат как и с какъв шампоан я поддържам такава!

Голям фен Аватара на shutUp
    А само с вода ли отмиваш? Или със сода/хума и оцет?
    Омазнява ли се по-бързо? Правиш ли някакви маски и как ги отмиваш след това?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И на мен ми стана интересно... С какво заместваш шампоана?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    И на мен ми стана интересно... С какво заместваш шампоана?
    С вода.Да не би хората преди +100 години да са ползвали шампоан?! Една от теориите ми е ,че шампоаните предизвикват оплешивяване при някои хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си