.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Моля за помощ

Значи преди 3 месеца мисля се записах на танци, там някакво момиче ме хареса и още в началото беше очевидно, защото ми каза "като се прибереш да ми пишеш", та писахме, но сметнах, че е малка(2,5 години разлика, но сега не мисля така), та одрязах я, но след 2 дена и писах, че искам да тръгнем. Пренесох 99% от комуникацията си с нея във фейсбук, което беше грешка, но нямаше и друг вариант, след като все имаше оправдания за всичко и когато станеше спор(аз обичам да споря и да си оправям отношенията) слушах едно "не ми се спори" . Има толкова много изцепки, които ме мързи да пиша, затова ще премина на скъсването. Заряза ме, след 2 седмици имаше пак "обичам те", но преди това я карах да излезем, тя все отказва и се прави на 2 стотинки, след като ми написа въпросното изречение, аз вече бях отегчен от такъв елементарно мислещ човек и и, казах че е егойст и няма да тръгна 2-ри път по фейсбука, покрай нова година пак и предложих да се видим, може би очаквах да и светне нещо като бях толкова настоятелен, че може да искам да се събера с нея, но тя ми каза "не ще си седя в нас самотна". По-късно вечерта ми пише, че не била самотна, а на сутринта вече сърчица, целувчици на друго момченце и тук идва момента да попитам какво точно не е наред? Какво кара хората да са такива бездарни инати, след като ти, казва че си различен и те харесва, младото поколение толкова ли е изядено от емоции, че да ти казват обичам те на 5-тият ден? Искам просто конкретно да разбера психологията на това 15-годишно момиче, претендиращо за сериозно връзка. Което ми говори неща от сорта "аз не крада, а само си взимам". Не я понесох и просто я блокирах, защото тя и без това не беше звъняла по телефона от сума време, беше ми първа връзка, вложих повече, може би това прецака работата, но не ми пука, след като съм по-уверен, че нищо ми няма, не е това въпроса де, в момента имам други интереси и без това. Пиша го с насмешка да не си помислите, че съм се депресирал или нещо
    Последно редактирано от New_Teen_Mashine : 01-11-2014 на 10:29

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от New_Teen_Mashine Виж мнението
    Искам просто конкретно да разбера психологията на това 15-годишно момиче, претендиращо за сериозно връзка.
    Знам, че ще те разочаровам, но това е невъзможно. То като цяло на жените им липсва логика, а пък точно на тая възраст да не говорим...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Въпросът ми е по-точно как момичетата се възприемат сами логично, въпреки че за мен може да е нелогично, аз знам че са такива, но все пак, няма как да се боря с тази "стихия"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от New_Teen_Mashine Виж мнението
    Въпросът ми е по-точно как момичетата се възприемат сами логично, въпреки че за мен може да е нелогично, аз знам че са такива, но все пак, няма как да се боря с тази "стихия"
    Момичетата, в различна степен просто не могат да поемат отговорност за действията си и за всичко обвиняват другите/независещи от тях обстоятелства/хороскопа си/съдбата и т.н. Ако на едно момиче примерно види, че я харесваш и не ѝ се занимава с теб то ще те прави на нищо докато ти писне да я гониш. След известно време ще почне пак да те търси и то отчаяна като скитник в пустинята за вода. В нейното съзнание тя си обяснява това (ако изобщо има мисловен процес) с появата и изчезването на "тръпката".

Затова и златното правило в общуването с жените е да говориш възможно най-малко и да избягваш спорове, защото да спориш с жена е като да спориш със стена (стената поне ще те изслуша).
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

В една връзка ако няма спорове, или всичко е перфектно или просто се премълчават работи, те после ще се появяват ако не се решат сега, но тя е просто човек, който не съм виждал 1 месец и ако има как да и се навра в очите И и да и стане тъпо, без здрасти да съм и казал ще е добре, защото говори някакви небивалици за мен, а аз не съм човек, който го връща на хората, имах и план даже

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Вие въобще излизали ли сте или "връзката" ви се провеждаше във фейсбук?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    И на тебе май ти липсва логиката... ТИ СИ ЗАВИСИМ ОТ ЕДНО МОМИЧЕ !!

като излезеш навън, колко красиви момичета виждаш.. бол
    Азис - Хоп [music]

Чувах само оправдания, 10 пъти я карах да излезем, горе-долу само през тренировките се виждахме, или като има време все трябваше да се влача с нея и приятелките И,дори бившият И, ми е познат/приятел и абсолютно същата работа е била при него, това е видимо просто момиче, което не разбира елементарни жестове. Тъпо същество, то нормално като са я минали на 12 нямам големи очаквания

Абе брат аз тази съм я изтрил от живота си, даже съм си харесал друго момиче, казал съм И, всичко е наред, просто нямам какво да правя и разпускам с темата
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    И на тебе май ти липсва логиката... ТИ СИ ЗАВИСИМ ОТ ЕДНО МОМИЧЕ !!

като излезеш навън, колко красиви момичета виждаш.. бол

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не знае какво иска, но търси внимание.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си