Много се радвам за вас, дано сте щастливи много, много дълго време.Обнадеждаващо ми действаш!
И аз така още щом го видях знаех, че ще е той, продължавам още да го мисля, но на моменти съм безсилна, не ме страх толкова за моето достойнство или това, че отново ще постъпи така, страх ме е, че отново може да ми даде надежда, а след това да ме изхвърли от живота си.Честно казано предпочитам да си намери приятелка, че да се кротна и да разбера, че нямам право да се меся.Не искам и прекалено много да му давам криле, просто защото искам да ме има за стойностна, а не такава, с която може да се забавлява и после да я остави..искам да разбере стойността ми.За това до някъде реших да действам с поглед..та нали очите най-добре говорят..въпреки, че предния път ме подмамиха.Не знам и аз, толкова въпроси ми се лутат ..имам желание да съм с него, защото може да сме различни, но мислим еднакво, от друга страна се питам до колко този човек ме заслужава щом ме мачкаше така, чудя се и кога му досаждах, като съм му писала 2,3 пъти за 6 месеца, защо дойде при мен,,, но знам и, че щом е попитам за мен значи се интересува..не знам нищо не знам