- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изстива ми кръста - помогнете ми в избора на боди
Имам един проблем и той е, че ми изстива кръста. Мислех много и реших да нося боди. Зная, че сигурно ще ми се подигравате, защото съм мъж, но реших да ви попитам за бодито. Какво боди да си взема? Видях, различни модели, но помогнете ми да избера, като за мен боди.
В темата търся съвети от момичета, както виждам ти си момче и знаеш, колкото мене може би. Просто ще си го пъхна в бодито. Сега в този форум ще ме изкарат такива като теб травестит, трол, педерас и подобни само, защото съм с различно мислене. Ако няма как да ми помогнете ви съветвам да не пишете.
Не ти трябва боди лол , просто носи вълнен потник по -дълъг , аз така правя понякога ,че имам проблеми с кръста .
Носи потник или нениска под блузата и се загащвай :д
Съгласен съм. И на мен ми се налага понякога да нося този вид дреха. Не обръщай внимание на подигравките, важното е да ти е удобно и топло на кръста. В крайна сметка това е само една дреха, която би било напълно нормално да се носи и от двата пола, но за съжаление повечето хора /засега/ не смятат така. Колкото до удобството за половите органи, проблемът опира само до избора на подходящ размер боди.
Аз лично съм пробвала и много дълги потници, които стигат до бедрата и вършат работа, но настина с боди е по-удобно.