.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    NotGudx
    Guest

Относно татуирането

Здравейте! Реших да си татуирам целия гръб с татус, или два ръкава, но съм още на 16 години, а ръцете са ми нормални за възрастта ми. Въпроса ми е ако си направя татуса на гърба или ръцете има ли вероятност след години да се деформира или да му/им стане нещо ? Благодаря предварително

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Много ли ще си тегав с ръкави, к'во?
    Да ви се изтрескам на модата...

на веднъж ли ще си татуираш 2та ръкава или целия гръб ? о,о

Представи си ако сега се татуираш по гърба или ръцете на 60 как ще изглеждаш. Ако ти харесва се татуирай!

Според мен щом си на 16 значи, че тялото ти още ще се развива и ако решиш да тренираш гърба и ръцете ще ти се дооформят и татуса ще се развали.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Аз имам една идея за теб : Защо не започнеш с по-малък татус на не толкова видимо място, пробвай ако ти хареса - ок , има време да си татуираш гърба , ръцете ако искаш и г*за.
    Малко съм по-голям от теб , но от доста време обмислям идеята за татус - и ако се замислиш татуса може да ти създаде проблеми за в бъдеще , така че пробвай с нещо малко което не може да се вижда когато си с дрехи.

еми ако смяташ да си оставаш с тяло на 16 годишен татуирай се. Повечето мъже оформят тялото си още няколко години и не се знае тоя татус на какво ще прилича като направиш 20-30.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си