Здравейте и за много години на всички! Живи и здрави!
Имам един въпрос, проблем.. и аз не знам какво.
Много ходих по лекари за този мой цикъл. Най-накрая се оправиха нещата. Идва ми на 28-30 дни. НО..
Миналия месец ми дойде на 25, а този месец ми дойде на 10. На НГ правих секс с презерватив, няма как да е станало нещо, защото и двамата не бяхме употребили алкохол, презерватива не беше скъсан/продупчен. Какво се случва? Защо така се случиха нещата?
По време на цикъл не е препоръчително да правиш секс и да се къпеш. Не можа ли да изчакаш 1-2 дена?
************************************************** ************************************************** *******************************
Повишен риск от инфекция за двамата партньори.
Това се дължи на факта, че бактериите активно се развиват и се увеличават в хранителната среда, която в този случай е в кръвта. По време на менструация шийката на матката е малко по-отворена и затова в нея могат лесно да проникнат бактерии, което води до възпаление. Затова правете секс само с постоянен партньор. Хигиената е задължителна! Не забравяйте да вземете душ преди и след контакт. Хубаво е да имате чиста кърпа или мокри кърпички в близост до леглото. Дори при секс с презерватив за жената пак има опасност от бактерии.
^Авторката не е правила секс в цикъл. Ти прочете ли темата изобщо?
Попитай гинеколога си да ти обясни по-подробно какво се случва при промяна на хормоналните нива. Прогестерон и естроген, най-общо. И ще имаш отговори за тези извънредни кървенета или съответно липсващите такива.
Здравейте отново.
Никога ама никога не съм била ЗА правенето на секс в цикъл. Не съм била в цикъл, когато съм правила в секс, толкова ми е гадно в този период, на мен на училище не ми се ходи, пък какво остава секс да правя.. Както и да е, ходих на лекар НОРМАЛНО било.. Омръзна ми вече от тези гинеколози, не знам, ще чакам да видя кога ще ми дойде следващия път и ще видя какво ще правя тогава.![]()
Ами сега се развиваш..хормоните ти се развиват..цикъла ти се регулира..![]()
Не.
Едит: Сега като се замислих, топлината разширява кръвоносните съдове, така че при къпане с гореща вода може и да е възможно.
Последно редактирано от heartshapedbox : 01-15-2014 на 15:02
Освен вагини имате и мозъци. Използвайте ги. Всеки може да напише/каже всичко. Това достоверно ли го прави?
Иваа кви цикли е завършилаааа![]()
Разбира се, че трябва да се къпете. Леле.
Единственото, което трябва да избягвате при къпане в цикъл е наистина горещата вода, защото heartsphapedbox ви обясни защо :Д.
Всъщност, от топлата вода течението се услива, защото тя действа 'съдоразширяващо'.
Не вярвайте на всичко, което четете.
Така ли?!По тази логика като четем твоите измишльотини пръснати из половината форум,НЕ трябва да вярваме на дрънканиците ти ли?Толкова смахнато говорите.."Не вярвайте на каквото се пише."..по тази логика вие като напишете нещо,ние като го прочетем демек не трябва да ви вярваме,така ли?Смахнато до безкрай.Ама иначе големите разбирачи тука.